16 Ymir x Reiner : Gyilkos

248 12 0
                                    

Ymir gondolataiba a halál kiűzhetetlenül beférkőzött. Historia meghalt. Az egyetlen ember aki miatt élt meghalt. Megölték. Könnyek szöktek a szemébe ahogy felidézte a lány véres testét. Túl gyorsan történt ahoz ,hogy felfogja. Még nem jutott el a tudatáig ,hogy ez mit jelent. Még nem érzett mást csak a fájdalmat ,de azt olyan erősen ,hogy azt hitte beleroppan.
- Rohadékok - gondolta ahogy Reiner arca fokozatosan bekúszott a gondolataiba. - Ti kibaszott árulók ! - gondolta és ökölbe szorult a keze.

Ahogy ezek és ehez hasonló gondolatok végig futottak az agyán felért a falra. A szemei könnybe lábadtak. A gyomra görcsben állt és ahogy körül nézett csak még jobban gyűlölte a shifter-eket. A rengeteg véres test , a sebesültek , a halottak minden hol csak a harc maradványai voltak. Könnyes és meggyötört arcok. Csonka testek és vérbe fagyott szemek. Csak a pusztítás és a gyűlölet nyomai.

Ahogy meglátta Reiner a dühe elhatalnasodott fölötte. Már csak az ösztönei vezérelték. Olyan volt ,mint egy sebzett vad. Egy nőstény farkas ,aki a meggyilkolt kölykéért áll bosszút. A szemei szikráztak a dühtől minden egyes izma megfeszült. A lelke izzott a haragtól és egyetlen dolog kellet ,hogy lángar is robbanjon ; Reiner arca.
- Gyilkos ! - üvöltötte szinte elborult elmével és két ökkölel ütni kezdte a fiút. Reiner ,akinek a gerince közben visszaállt a normál állapotába. Nem rendelkezett annyira magas tűrés határral. Nem tűrte Ymir ütéseit. Megragatta a lány felkarját és kifeszítette. Ymir ekkor rugdosni kezdte ami sokkal jobban fájt Reiner-nek. Kicsit közelebb húzta Ymir-t és teljes erőből arcon fejelte. Ymir kicsit megtántorodott a hirtelen ütközettől és a vérző orrához kapott. De a saját dühe miatt nem volt ideje törődnie a sebével. Újra Reiner felé kezdett rohanni.

Bosszút akart. Egyszerűen nem volt képes gondolkodni. Ki akarta loccsantani a fiúk agyvelejét ,mert megölték Historia-t. Igaz ,hogy Reiner-t ütötte ,de valójában Bertold volt az, akin valóban bosszút akart állni. Hiszen megesküdött ,hogy Historia-nak nem eski bántódása. Ymir ahogy ezt végig gondolta ; meglátta Bertold-ot. Nem is gondolkozott csak elindult a fiú felé azzal a határozott szándékkal ,hogy megöli. Már nem volt képes türtőzetettni magát. Az érzései teljesen átvették az uralmat és már nem volt másra képes csak ölni. Nem is akart mást csak bosszút. Életett életért. Vért véért. Fájdalmat fájdalomért. Csak ezek cikáztak a lány fejében. A benne lobogó harag irányított mindent.

- Elég ! - kiáltotta Annie és megragatta Ymir karját.
- Gyilkosok ! Ti kibaszott gyilkosok ! - ordította a lány önkívületi állapotban. Folyamatosan kapálózott , probált neki ugrani Reiner-nek akit Eren és Armin tartott vissza.
- Gyilkos ! -ordította Ymir , a lelke már nem csak izzott hanem lángolt a haragtól.- Te kibaszott gyilkos ! -csukoltt el végül a hangja. Egy pillantra elveszette az erejét. Lehorgasztotta a fejét és szinte érezte ,ahogy elszál belőle a lélek. Majd a harag újra fellángolt benne. Egyre erősebben próbát kiszabadulni Annie karjai közül.
- Megölek ! -üvöltötte ,mint egy vadállat.- Megöllek te mocskos szemét !
- Elég legyen ! - mondta Shila határozottan ,ha valaki ő nem lepődött meg Ymir reakcióján. Látott már embereket gyászolni. Látott jobbat is ,rosszabat is. Látott olyanokat ,akik öli akartak és látott olyanokat is ,akik csak csendesen sírtak. Ismert már a gyász minden formáját.
-Még a legerősebbek is gyengék ilyenkor - gondolata és a Rivaille-Mikasa párosra emelte a tekintetét. A kibálásra mindenki felkapta a fejét ők is. Shila mély levegőt vett.

-Figyeljetek ! - mondta rövid hallgatás után amit csak a szél halk susogás tört meg és a távolba révedt -Most minden döntésetek a jövőtöket formálja. Tudom ,hogy ezek nagy szavak ,de hallgastok végig - előzte meg Reiner közbe szólását. - Annie-t és Ymir-t követelni fogja Erwin ,hiszen bizonyították a hűségüket. De Reiner-t és Bertoldo-t nem. Titeket szemrebbenés nélkül át fognak adni a Katona Rendőrségnek ,hogy felbontsanak. Tömeg gyilkosnak tartanak titeket és azok is vagytok. De ,ha hajlandóak vagytok beszélni talán kegyelmet kaptok. Ha nem : a hálálnál is rosszabb sorsra juttok. Mit választottok ? -kérdezte Shila mélyen a két shifter szemébe nézve. Hosszú csend követte a szavait. Mindenki harcot vívott a büszkeségével és belátta ,hogy cseppet sem jobb a shift-erknél ,hisz a két fiú sem volt több katonánál ,akik parancsot teljesítettek. Csak Berthold és Reiner árulókka is váltak. Nem voltak ők se többek báboknál ,akik kötelesek voltak bemocskolni a kezüket ,hogy másnak ne kelljen. Ez volt az életük és emiatt semmiben nem külömböztek a többi katonától.
- Nem leszek még egyszer áruló - törte meg végül a kísérteties csendet Reiner. Shila pedig bólintott. Elfogadta a döntését.

A szabadság szárnyain /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now