43 Berthold x Shila : Magányos farkas

162 12 0
                                    

Berthold ingerülten járkált fel-alá a cellájában. Reiner fájdalom kiáltásaitól vízhangzott a börtön. Csak egyre hangosabb és hangosabb lett. Nem akart szűnni. Berthold a két tenyerét a fülére tapasztotta és összeszorította a szemét.
- Elég legyen már ! -kiáltotta és a rácshoz ugrott. Végre hangott adott a fájdalomnak ,ami percek óta kínozta. Lassan kinyitotta a szemét és ekkor észre vett valakit , aki közveltelnül vele szemben állt és csak a rács választotta el őket.
- Mit akarsz ? -kérdezte megvetően és hátrébb lépett a rácstól.
-Elbúcsúzni jöttem -felelte Shila és a kísérletező terem felé nézett.

Reiner kiáltásai lassan halkulni kezdtek majd meg is szűntek. A fiút lábak és karok nélkül hozták ki és a testét is jó néhány vágás tarkította. Üvöltött a fájdalmotól ,mint egy vadállat és patakok ként ömlött a testéből a vér. Csak nagyon lassan épültek vissza a levágott és leégetett végtagjai ,de a gyógyulás is pokoli kínokkal járt. Szinte lángoltak a sebek és a csontok ólom súlyuak voltak ,ahogy visszanőttek. A bőre szinte perzselte a testét ,ahogy lassan visszaépült az eleven húsra , ami olyan volt a fiú számára ,mintha izzó tűkkel szurkálnák. Reiner-t a tulajdon teste kínozta a gyógyulással ,ezért üvöltött és könyörgött a halálért. A szemei könnyesek voltak és a pillantása megtört. A hangja erősen zengett ,de nem volt más csak üvöltés. Nem lehetett mást kivenni belőle csak a fájdalmat. Fájdalmat , ami lassan tompítani kezdte és kezdett elfelejteni minden földi érzést. De még az ájuláshoz közel is úgy ordított ,mint a sebzett vad. Menekülni akart a pokolból ,ahova került ,de már nem volt vissza út. A shifter fiú nem akart mást csak ölni. Megölni azt az embert , aki miatt ebba a kelepcébe került. Azt a nőt , azt a szívtelen kis kurvát. Szinte látta is maga előtt : a hófehér hajat , a magabiztos tartást és a sötét szempárt , amiből egy életre kihunytak a fények.

Berthold szemei teljesen elkerekedtek és reszketni kezdett ,de annyira ,hogy meg kellet kapaszkodni a rácsban ,hogy el ne essen. A forró és félelmtől izzadó kezét Shila szinte jeges ujjaira tette.
- Kö..Könyörgöm se...segíts -dadogta Berthold és a fejét a rácsnak döntötte. Könyörögve nézet Shila-ra ,de már csak honályosan látta , hiszen a szemeit megrohamozták a könnyek.
- Már nem tudok segíteni -felelte Shila ridegen , amiere Berthold a földre bukott és duráván a hajába markolt ,majd tépni kezdte a gesztenye színű tincseket. A könnyek patakokként folytak le az arcán és megérezte a szájában elekeserítő ízüket.
-Le..Lega..Legalább..Rei..Reinert.-dadogta Berthold fuldokolva a zokogástól ,de a fehér tigris csak a fejét rázta.

A fiút teljesen uralmába kerítette a félelem. Abban reménykedet ,ha megadja Wetari-nak Shila-t megmenekülnek ,de valójában csak rontott a maga helyzeten. Elvakította a gyűlölet és nem számolt Shila hatlamával , mikor árulónak nevezte. Nem látott tisztán a lány iránt érzett gyűlölettől. Bár nem is igazán a saját bőrét féltette. Reiner volt az akit minden áron menteni akart. Mindig mellete volt mióta az eszét tudta. Együtt ugrottak bele ebbe az őrültségbe ,de a szőke sosem tudott mindent , sőt semmit sem tudott. Olyan volt akár Annie. Nem tudták miért teszik amit tesznek , mert ezért a célért jöttek a világra. Berthold a társára pillantott. Borzalmas volt számára így látni : megtörve és üvöltve a fájdalmotól , amit miatta kellet át élnie. A brutális kínázoktól megtört a tekintette és halványulni kezdtek benne a fények. A vér ömlött a testéből és vörösre festette a padlót.

Bertold pedig csak nézte a könnyfátyolos szemein át. Borzasztó volt számára a látvány. Ott volt a legjobb barátna , az egytelen barája. Megfosztva minden emberi méltóságától és vérben fürödve.

Berthold tépni kezdte a haját és fuldokolva zokogni kezdett ,de nem mint egy kis gyerek , aki fél a sötétben , hanem , mint egy férfi aki mindent elveszített és elbukott minden küldetést , mert elbukott. Elbukott vezérként és harcosként is. Két ökölel fejbe vágta magát és egyre jobben fuldoklott minden egyes levegő vételnél. A mellkasa emlekedése még szaporább lett és úgy érezte ketté szakad , a szinte égető fájdalomtól. Olyan volt számára mintha forró parazsat öntenének a mellkasára. A könnyeit többé nem tudta fékezni. Nem akart mást csak meghalni az elvislehetelen szégyentől.
- Hogy fogok így Zeke szemébe nézni ?! Hogy nézek szembe Reiner-rel ?! Nem tudtam megvédeni ! Gyenge vagyok !!! Még őt sem tudtam megvédeni ! - cikáztak a fejében a gondolatok és közebn a fejét tiszta erőből ütötte a rácsba.
- Elbuktam ! Elbuktam ! Elbuktam !  - ismétlegette dühösen és zokogva. Minden egyes szónál fejbe csapta magáta a két öklével. Már nem tudott gondolkozni , csak ez a szó uralta az elméjét. Miden bekövetkezzett amitől félt ,de tudta ,hogy messze van még a halál számára. Érezte ,hogy ő is meg fog törni. Már szinte érezte ahogy a hideg penge áthatol a húsán egészen a csontig. Aztán lassan ,de erősen húzni kezdik a kést ,hogy átmetsze a csontott is. De ő csak ordít a fájdalmotól. Végül hallja ahogy a csontok ketté roppanak.

Ez az egész uralta az elméjét. A kínzás és az őrítő fájdalom. Nem akart többet belőle. Fel akarta adni , csak azt akarta ,hogy vége legyen , hogy meghalhason. Ez volt az egyetelen dolog , amiben hasonlítottak Shila-val. Hiszen a lány sem akart mást csak meghalni. Berthold újra a rácsba vágta a fejét. Aztán még egyszer és még egyszer. Teljes erőből míg a színtelen könnyek vörösek nem lettek a fején vérző sebtől. A fém íző folyadék találkozott a könnyeivel és mind a kettő a szájába folyt. Érezte a szájában a fémes és sós ízt ,de valahogy keserű volt számára. Előre hajolt és tovább tépte a tincseit. A félelem teljesen elhatalmasodott rajta.

Hirtelen  valami idegent érzet meg a válán. Valamit ami nem hozzá tartozott : Shila hideg kezét.
- Ne érj hozzám ! - lökte el magától a lányt és hátrébb kúszott a padlón.
- Remélem tudod ! - üvöltötte a fiú Shila-nak ,miközeben a fehér hajú felállt. - Az egytelen dolog ami megvéd , hogy széttetted a lábad Jäger-nek ! - forgata a kést a lányban minden szemrebbenés nélkül. - Sose felejtsd el Shila : TE NEM TARTOZOL KÖZÉNK ! TE SEHOVA SEM TARTOZOL !! TE EGY KIBASZOTT ÁRULÓ VAGY MAGÁNYOS FARKAS ! NEM TUDOD MI AZ A HŰSÉG !! SOSE FELEDD ,HOGY CSAK A KÖLYKÖD VÉD MEG !!! - ordította a sírástól fuldokolva és a vörös szemei újra könnybe lábadtak. Shila csak nézte. A lány tekintete megtört volt. Már nem fájtak neki ezek a szavak , hiszen világos lett számára ,hogy nem tartozik sehova. Se ő ,se a gyerek , akit a szíve alatt hordott , mert az apja Eren Jäger volt ,de Zeke rendelkezett az élete fölött.

Hi tücskök ! ❤
Mit gondoltok Shila-ról ?
Most írok egy kis előzetest a kövezkező fejezetek tartalmából. 😉

........................................................................

Rivaille nem hozzád való...

Hányszor teted szét neki a lábad ?!

Nem érdekelnek az aljas hazugságai !

Köszönöm ,hogy leváltasz Eren

Nem volt joga ilyet mondani !

........................................................................

A szabadság szárnyain /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now