38 Levi x Mikasa : Holnap

220 15 0
                                    

851 április 7

A shifter-ek Sina-ba szállítása óta 4 hét telt el. Rivaille még március 10-én Trostba ment Erwin-hez. Magával vitte a 104-eseket és a veteránok jó részét.

Mikasa alhadnagy és Sara őrnagy volt megbízva azzal a feladattal , hogy vigyázanak a shifter-ekre. Mikasa rendelkezésére Annie , Ymir és Shila nem volt megláncolva a börtönben ,de folyamatos felügyelet alatt tartották őket.

Sara felelt Berthold-ért és Reiner-ért. Az őrnagy rendelkezésére őket a falhoz láncolták és a legkisebb mozdulatukat is figyelték. Nem fogadhattak látogatott a három nővel ellentétben , bár nekik sem igen akadt látogatójuk.

Annie-t rendszeresen látogatta Armin. A fiú szinte minden nap válalta a gyötrelmes utat csak , hogy megnyugtassa a párját. Armin egyszer Shila-hoz is eljött, hogy beszéljenek az állapotáról, de nem igazán került előrébb egyikőjük sem rendes vizsgálat nélkül. Shila-hoz még egy párszor betévedt Eren is. Nem nagyon beszélgettek , főleg , mert Shila még tartozott egy valomással , amit nem a börtönben tervezett elmondani.

Akiknek viszont abszolút megnehezíteték a találkozóikat , az a tiszt páros volt. Rivaille és Mikasa már négy hete nem beszéltek egymással , persze váltottak leveleleket ,de azok is csak a hivatalos dolgokról szóltak. Már négy hete nem voltak kettesben , már négy hete nem találkoztak. Meg volt a maguk dolga ,de azért bántotta őket , hogy a másik nincs melletük. Mikasa-nak különösen hiányzott Rivaille. Magányosnak érezte magát a férfi nélkül és még Eren se volt mellete. Hiányzott neki a két férfi társasága ,de hiányzott neki az egész száznégyes egység is.

- Ackerman alhadnagy - szólalt meg hirtelen Sara felébresztve Mikasa-t a bambulásból.
-Igen - nézett fel az alhadnagy. Kimerült volt , hiszen egész nap Annie cellája előtt örködöt. Nem merte a lányta a Katona Rendőrségre bízni , mert a katonák közül sokban még tüske volta a Sina-i incidens miatt. Mikasa felnézett a beosztotjára.
- Leváltom. Menyjen feküdjön le ! - mosolygott Sara kedvesn. Tudta , hogy a felettese nagyon kimerült. Nem beszéltek sokat a Sina-ban töltött idő alatt ,de megkedvelték egymást.
- Köszönöm őrnagy - mondta Mikasa hálásan és felállt a székéből. - Biztos nem probléma ? -fordult vissza Sara-hoz egy pillanatra.
- Nem alhadnagy - felelte Sara és leült Mikasa székébe.
- Jó éjt ! - búcsúzott el Mikasa a shifter-ektől és az őrnagytól.
- Jó éjt ! - köszöntek vissza valamennyien.

Mikasa elindult a szobájába. Lassan haladt , hiszen borzalmasan kimerült volt. Hulla volt , mert napok óta nem aludt szinte semmit. Bár már kadétként is megszokta az éjszakázás ,de nem hitte , hogy a papírmunka kimerítő Rivaille edzéseinél. Felért a szobájához és kinyitotta az ajtót. Legnagyobb meglepetésére a szoba nem volt üres.

- Rivaille ? - lépett be meglepetten és azzonal be is csukta maga utá az ajtót. - Te meg mit keresel itt ? -kérdezte a párjától , aki az asztalánál ült és a méreg drág fekete teáját szürcsölgette. Rivaille komótosan felemlete a fejét és Mikasara nézett ,aki meglepett volt , de nagyon örült , hogy újra látja a párját.
- Mr. Szemöldök végre hajlandó volt megunni a fantasztikus társaságamat - magyarázta az ott létének az okát. -És úgy gondoltam , hogy meglátogatom a beosztottamat , hogy megnézzem , hogy muzsikálsz kölyök -folytatta és bele ivott a teába. Mikasa halványan elmosolyodott és leült az íroasztal melleti székre.
- És meg vagy elégedve ? -kérdezte Rivaille-tól.
- Felül múltad a várakozásaimat szaros - felelete kurtán a fekete hajú férfi. Mikasa pedig elkezdett vörösödni. - Azt gondoltam , hogy bepánikolsz , ha nem leszek melleted ,de egész jól megoldottad a problémát - folytatta némi felsőbb rendűséggal a hangjában. A hangja rideg volt ,de Mikasa látta a szemében , hogy mosolyog.

- Holnap lesz a tárgyalás - mondta Mikasa és a párja arcát fürkészte. - Felkészültél ? - kérdezte a nő.
- Nem igazán -felelte Rivaille teljesen őszintén , erre Mikasa megfogta a kezet. - Agódom Shila miatt - valotta be a félelme okát. - Az lenne a leglogikusabb , ha őt adnánk ki a Katonai Rendőrségnek. Annie túl értékes ahoz , hogy odaadjuk azoknak a töketleneknek. Meg tudja keményíteni a bőrét és rengeteg információval is szolgált. Ymir kicsi és gyors. Nagy hasznunkra lesz a támadásoknál. Eren pedig a kordinátor. Azon meg , mit magyarázzak ?...
- De nem adhatjuk ki nekik Shila-t - csattant fel Mikasa , miközben Rivaille a logikusabbnál logikusabb érveket sorolta.
- Mát beszéltünk erről Shila-val - folytatta Rivaille. - Vannak kapcsolatai. Megtudja menteni a seggét , ha megakarja...
- De Rivaille akkor is - állt fel dühösen Mikasa és fel-alá kezdett járkálani. Eközeben ingerülten sorolta a maga érveit.
- Tiszta sor , hogy Annie-t nem adhatjuk ki. Az is , hogy Reiner-éket megkapják. De miért pont Shila ? Jó Ymir-t sem adhatjuk ki , ezt aláírom. De minek neki három shifter , ha csak bontani akarnak ? - járkált Mikasa idegesen. A saját felelőségének érezte a beosztotjai bisztonságát és ezért zaklatta fel ennyire ez.

Rivaille egy idő után megelégelte ezt az idegesen rohangálást. Letette a bögréjét és amikor Mikasa elég közel volt hozzá az ölébe rántotta és a lány száját a sajátjával fogta be. Ez egy olyan csók volt , ami békítésből telepedett meg az ajkaikon. Rivaille egy kicsit a párja hátára simított , hogy közelebb húzza magához. Mikasa pedig régi ismerősként köszöntötte Rivaille nedves nyelvét az ajkai között. Ismerős volt számukra az érzés ,de valahogy mégis egy újszerű öröm volt. Minden csók más és ez a csók pont attól vált különlegesé számukra , hogy nem volt olyan heves , mint a korábbiak. Sokkal gyorasabban hagyták abba , mint korábban ,de ugyan olyan kelemes ízt hagyot a szájukban , mint a leghevesebb csókuk.

- Hetek óta nem is láttalak - simított bele Rivaille a fekete tincsekbe.
- Tudom csak...- szabatkozott Mikasa.
- Értem , hogy mire gondolsz - folytotta belé a szót Rivaille. - De Erwin-nek megint van egy terve. Szokásához híven basztott beavatni a részletekbe , de bízom benne , hogy megint sikerül - mondta a férfi és óvatosan a párja nyakának döntötte a homlokát.
- Semmit sem tudsz ? - kérdezte Mikasa a biztonság kedvéért és közben Rivaille tincseibe simított.
- Egy biztos - felelte a kedvese és felemlete a fejét -Senkit se kell szará rugdosnom - súgta Mikasa fülébe.

Az ölébe vette a lányt és felültette az asztlra. A nő halványan elmosolyodott és a párja tarkójára simított. A keze elidőzött Rivaille fenyírt haján és mélyen a kék szemekbe nézett. Eszébe jutott Eren tárgyalása. Ott még halálosan gyűlölte Rivaille hadnagyot. Nem is gondolta volna , hogy alig egy évvel később nem csak a férfi személyes kiképzetje lesz , hanem a kedves is. Pár pillanatig csak nézték egymást , csöndesen , nem megtörve a pillanat varázsát. Nem tudták , hogy ki kezdeményezett , csak arra eszméltek , hogy vadul csókoljá a másikat. Ez a csók forró volt a bennük kavargó olthatatlan szenvedélytől. A vérük szinte forrt a másik közelségétől. Hetek óta nem találkoztak.

Rivaille számára hihetetlen volt az érzés , hogy újra a karjaiban tarthatja Mikasa-t. Felfoghatatlan volt számára , hogy újra egyesülhetett a testük és a lelkük. Mikasa alig bírt a érzéseivel. Hirtelem túl sok volt , túl hosszú idő után. Túl sok és mégis többet akart a férfiból. Túl rég adhatták át minden érzelmüket és gondolatukat egyeteln csókkal. Próbáltak mindent felejteni , ami nem a másik volt. Érintésekkel és tettekel feledtek el mindent , ha csak egyetlen pillanatig is. Feledték a tárgyalást , a shifter-eket , a Katonai Rendőrséget , a testvérüket , az életet és a halálat. De legfőképp : feledték a holnapot ,egy pillantaig úgy éltek , mintha megszűnt volna létezni. Pedig holnap ott volt. Megállíthatalanul közeledett és mindent megváltoztatott.

Hi !
Jó rég írtam már.😉
Remélm , hogy tetszett.❤❤

A szabadság szárnyain /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now