(15)

956 41 9
                                    

Harry's point of view

Ik word wakker door een zachte stem. Ik open langzaam me ogen. Het zonlicht gaat mijn ogen binnen. Ik kreun overdreven en rek mijn armen uit. De zachte stem hoor ik nog steeds. Het zingt zachtjes een nummer. Het klinkt als een klein vogeltje. Ik veeg de slaap uit mijn ogen.

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea, I'll sail the world to find you

Hmm. duidelijk een Ier. Vast Niall.

If you ever find yourself lost in the dark and you can't see,
I'll be the light to guide you

Jup, dit is Niall.

Find out what we're made of

What we are called to help our friends in need

You can count on me like 1 2 3

I'll be there

And I know when I need it I can count on you like 4 3 2

You'll be there

Cause that's what friends are supposed to do, oh yeah

Woooh, Woooh, Woooh, Yeaah, Yeaah

Ik neurie zachtjes mee. Niall zit met zijn rug naar me toe en heeft nog steeds niet gemerkt dat ik al wakker ben. Hoe lang is hij eigenlijk al wakker? Vast een kwartiertje ofzo. Ik ken Niall als hij eenmaal wakker is valt hij niet meer in slaap.

If you're tossin and you're turnin and you just can't fall asleep,

I'll sing a song beside you

Ik sta op en ga naast Niall zitten. Hij schrikt op maar lacht dan. Ik zing met hem mee.

And if you ever forget how much you realy mean to me,

Everyday I will remind you, ooh

Find out what we're made of

What we are called to help our friends in need

You can count on me like 1 2 3

I'll be there

And I know when I need it I can count on you like 4 3 2

You'll be there

Cause that's what friends are supposed to do, oh yeah

Wooooh, Wooooh, Wooooh, Yeaah, Yeaah

We horen iemand overdreven hard gapen. Niall en ik draaien ons om en we zien Lilly liggen. Ze strekt haar armen uit en mompelt zachtjes iets. Ze ziet er prachtig uit. Het zonlicht valt op haar kleine gezichtje. Ik glimlach als ik naar het beeld kijk. Lilly kruipt wat dichter in haar slaapzak. Lilly viel al snel in slaap. We besloten buiten te gaan slapen op het kleine stukje strand. Het leek ons een leuk idee. Eigenlijk hebben we de hele avond liedjes gezongen rond het kampvuur dat Zayn en Louis hadden gemaakt. Het was heel gezellig. Alleen wel jammer dat Lilly zo vroeg al sliep. Ik kijk hoe ze dichter tegen Liam aankruipt die zijn arm om haar heen slaat. Grote broer.

...

We lopen richting een gebouw. Niall en Lilly lopen samen naar de balie. Ik denk dat Lilly Niall wel leuker vindt en echt ik gun het hem. Hij heeft al een tijd geen vriendin gehad en misschien heeft hij het wel nodig. Maar ze is zo mooi en leuk. Ik heb ook al lang geen vriendin gehad dus....

Lilly en Niall lopen lachend terug met wat sleutels. We gingen vandaag mountainbiken in de bergen. Lilly is echt hartstikke sportief zeg. Poeh, niet normaal. Het is wel leuk maar we zouden ook wel even rust willen. We hebben net een album gemaakt en de WWA tour zit er aan te komen. Begrijp me niet verkeerd; echt ik hou van optreden maar elke dag touren is zo zwaar en vermoeiend. Je mist gewoon alles thuis. Gelukkig doe ik het wel met me 4 beste vrienden anders zou ik het denk ik niet trekken.

We stappen op de fietsen die ons zijn aangewezen. Drie uur lang mochten we van deze mountainbikes gebruik maken ofzo en dan moesten we weer terug naar dit kleine gebouwtje. Lilly wil graag vooraan fietsen en ik bied me gelijk aan om met haar mee te fietsen. Niall kijkt teleurgesteld. Ik steek mijn tong naar hem uit en hij lacht. "Zullen we de rustige route doen?" vraagt Lilly aan ons. De rest knikt goedkeurend. We fietsen weg bij het huisje en volgen de rode route.

Lilly begint vrolijk te praten over van alles en nog wat. Ze heeft in ieder geval genoeg geslapen want ze is niet moe. Na haar halve levensverhaal te hebben gehoord besluiten we een pauze te nemen. Lilly heeft echt alles geregeld. Ze heeft zakken vol met belegde boterhammen mee en allemaal koekjes. Ik zie hoe Niall en Lilly samen al de helft van de koekjes hebben opgesmikkelt. Snel pak ik een paar koekjes. Sorry, het zijn Time Outs en zonder die dingen kan ik niet leven.

...

"En wanneer start jullie tour weer?" Vraagt Lilly vrolijk aan me. "Over een maand zo ongeveer." gaap ik. "Nou nou, wat enthousiast." Lacht Lilly. Ik grijns. "Ja ja, heel erg enthousiast." Glimlach ik. Lilly bloost. Damn. Oké, als ze bloost is ze echt te hot voor woorden. Ze focust zich weer op de weg en slaat rechts af.

De zon staat hoog boven de hemel en het is dan ook hartstikke warm. Lilly haar hangt voor haar gezicht. Ik veeg een pluk achter haar oor wat haar weer laat blozen. Daar gaan we weer. Niall's blik rust op me. Ik voel Niall's ogen al de hele tijd in mijn rug prikken. Ik weet zeker dat hij echt op Lilly is maar ik ook dus tja. Niall kijkt me ook steeds chagrijnig aan. Ik negeer hem maar. Lijkt me beter. Hij heeft wel vaker zulke dingen. Maar hij vergeeft je zo.
"Hallo, aarde aan Harry." Roept Lilly in mijn oor. Ik schrik op waardoor ik mijn evenwicht verlies. Ik rem met mijn voeten. Ze lacht. Ik stap haastig op mijn fiets. Straks denkt ze nog dat ik een sukkel ben. Wat ik eigenlijk ook ben maar dat hoeft ze niet te weten."Waar zat jij met je hoofd?" Vraagt ze nieuwsgierig. "Oh niks." Mompel ik en kijk snel weg.

---

Haaaai, mensen die mijn verhaal lezen en zo lief zijn om te voten. Ik heb supergoed nieuws. 😊
IK KAN MISS WEER NAAR ONE DIRECTION, YAAAAAAS. IK BEN ECHT BLIJ! HEEL BLIJ! BLIJ BESCHRIJFT ME NOG NIET EENS!
Ik was vorig jaar ook al in hamburg. 12-05-13 💞 Dat was echt één van de mooiste herinneringen ever. (Het was superleuk met schatje Britt)
Maar ja IK HOOP DAT HET MEISJE NIET NOG EEN KEER GAAT WANT ANDERS KRIJG IK GEEN KAARTJES.
But i love yaaaaa x crazy mofo

Did you know what you meant to me? ( #1) ✔ (RE-WRITING)Where stories live. Discover now