Dankwoord

329 22 13
                                    

Zo, en dit was niet dus het einde van mijn boek.

Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen, maar ik wil jullie allemaal heel erg bedanken. Zonder jullie was dit allemaal nooit mogelijk geweest. Ik heb het echt heel leuk gevonden om dit boek te schrijven. Ik hoop dat jullie mijn boek ook leuk vonden. Nah, eigenlijk maakt het me niet zoveel uit. Want ik vond dit gewoon leuk om te doen.

Jullie reactie's zijn altijd superpositief en doen me echt goed. Ik reageer dan misschien niet altijd, maar weet dat ik alles lees. Ik glimlach als ik van iemand nog een lieve reactie krijg op mijn verhaal om drie uur 's nachts. Jullie stemmen ook hartstikke trouw en het is prachtig om te zien hoe snel jullie mijn verhaal al lezen. Jullie zijn echt de beste lezers die ik me kan wensen en er is niemand, maar dan ook niemand, die betere lezers heeft dan ik.

Ik wil nog wat mensen in het speciaal bedanken. Celinedeboerx Bedankt dat je me altijd inspiratie gaf wanneer ik het echt nodig had! Je bent echt een supertoffe meid en je verhalen op wattpad zijn prachtig geschreven. Ik hou echt heel veel van je en geef meer om je dan je ooit zal denken. Miss_Oreocookie Bedankt voor al je spam. Je bent er altijd als eerste bij en spamt mijn timeline vol met al je lieve berichtjes. Je bent een beetje gek, maar dat vind ik juist zo leuk aan je. Bedankt, je bent geweldig. XsaartjeX wil ik ook bedanken voor al haar support. Ze leest altijd mijn boek vliegensvlug en is een supertrouwe lezer. Ik weet niet wat ik zonder je moet, Saar. luffff yoe. 12345Annaaaaa wil ik ook bedanken, omdat ze gewoon 1 van mijn beste vriendinnen is en ik altijd in de slappe lach met haar lig. Je staat altijd voor me klaar en ik voor jou. Jij leest mijn boek heel graag en ik hoor dat heel graag. Hou gigantisch mega veel van u. xsilvanyhoran , ook bedankt! Je bent een supergoede vriendin van me en we kunnen echt over van alles praten. Je inspireert me als geen ander, ly.

Maar natuurlijk wil ik het meest van allemaal One Direction bedanken. Zonder deze band was dit verhaal er nooit geweest en was ik nooit een echt persoon geweest. Ik kan me nu geen eens meer een leven zonder One Direction voorstellen. Het klinkt heel psychisch en zo, maar eigenlijk is het best simpel. Ze zijn gewoon mijn soort van leven geworden. Ook al zullen ze waarschijnlijk nooit weten dat ik besta, ik hou super veel van ze. Ze zijn vreselijk belangrijk voor me en vrolijken me altijd op wanneer het nodig is.

Ik hoop dat jullie net zoveel van dit boek hebben genoten om het lezen, ik heb er in ieder geval hartstikke van genoten om het boek te schrijven.

Er zal geen vervolg komen en dat spijt me, maar ik heb geen verdere inspiratie.

Ik hou van jullie, mijn lezers. Jullie waren en blijven geweldig.

Liefs, Chris.

🎉 Je bent klaar met het lezen van Did you know what you meant to me? ( #1) ✔ (RE-WRITING) 🎉
Did you know what you meant to me? ( #1) ✔ (RE-WRITING)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu