(37)

631 41 17
                                    

Songs for this chapter:

It's A Beautiful Day~ Micheal Bublé

Over Again ~ One Direction

Me and My Broken Heart ~ Rixton

Stronger (What Doesn't Kill You) ~ Kelly Clarkson

Strong ~ One Direction

Amnesia ~ 5 Seconds Of Summer

Fireproof ~ One Direction (Hij blijft prachtig)

Demons ~ Imagine Dragons

Lilly's point of view

Langzaam verstreken er twee dagen. In die tijd ben ik er veel op uitgegaan met Dioni om Niall te vergeten. Hij belt me elk uur wel, maar ik neem niet op. Na deze twee dagen heb ik nog steeds niet nagedacht over de rare situatie waar we ons in bevinden. Ik weet dat Niall me terug wil, maar het zal te heftig voor me zijn. Ik durf Harry ook niet meer onder ogen te komen. Ik voel me klote, omdat ik hem heb gezoend. Ik had eigenlijk ook niet echt het lef moeten hebben om hem te zoenen, maar het voelde als een uitlaat. Meer een afkick rond de scène van Niall, Jessica en mij. Het werd me gewoon te veel. Ik voel mijn maag knorren en dat geeft me het teken dat ik honger heb. Ik sta op en open het dichtstbijzijnde kastje. Het enige wat ik vind zijn een paar kruimels van de chocolate chip cookies die we gister verslonden hebben. De andere kastjes zijn net zo leeg als het eerste kastje. Ik vraag me af hoe Dioni niet dik kan worden. We hadden gister een movienight alleen hebben we zo'n beetje alles opgegeten. Het lijkt me wel slim om even naar de supermarkt te gaan aangezien we dus niks in huis hebben. Dioni ligt nog te slapen dus ik laat hem maar lekker liggen. Ik pak de grote plasticen tassen van de Albert Heijn en maak mijn weg richting de deur. Ik haal hem van het slot en loop naar buiten. Ik stop mijn sleutel in mijn zak en loop op de trap naar beneden.

Ik ga naar de supermarkt vlakbij ons appartementencomplex. Ik koop wat te eten voor vanavond en die avond daar op. Ik neem nog nutella mee, kaas, hagelslag en ham als beleg. Ik koop een zak met 20 bolletjes en neem nog een halfje wit zodat we ook tosti's kunnen maken. Ik neem aan dat we minstens nog ketchup in huis hebben aangezien Dioni een verslaving heeft aan ketchup. Dan kom ik bij de snoepafdeling mijn ogen puilen uit bij het zien van alle chocoladerepen en zakken winegums. Het was een moeilijke keuze, maar ik heb besloten om voor vier milkarepen te gaan, twee zakken gomballen, één zak zoete drop, één zak Engelse drop, drie pakken bastogne koekjes (omdat die dingen overheerlijk zijn), zeven donuts uit het schap, vijf suikerwafels, één pak confetti roze koeken en drie zakken marshmallows. Als drinken neem ik één fles Fanta mee, één fles Ijsthee, een pak Chocomelk en drie flessen Cassis (omdat ik het al zo lang niet meer heb gehad). Ik neem nog ijsjes en mona pudding als toetje. Ik pak nog een extra bus slagroom, omdat dat zo lekker is. En ik besluit nog wat overbodige spullen te kopen. Met een overvolle winkelkar kom ik aan bij de kassa. Het is vreemd stil bij de kassa's. De kassajuffrouw kijkt me eng aan en ik weet niet hoe snel ik me weg moet haasten nadat ik heb afgerekend. Met twee loodzware tassen loop ik terug richting, wat ik nu, mijn huis kan noemen. Ik schrik als ik een gil achter me hoor. Ik laat de tassen uit mijn handen vallen. Ik draai me geschrokken om.

Ik kijk recht in het gezicht van een heel vrolijk meisje. "Omg, ben jij het echt?" vraagt het meisje aan me en kijkt me met pretogen aan. Het meisje zit in een rolstoel en ik hou nu al van haar. Ik grinnik. "Ja, ik denk dat ik ben. Wie denk jij dan dat ik ben?" vraag ik en glimlach even naar haar. "Lilly Johnson." mompelt het meisje met open mond. "Wat toevallig dat ben ik!" roep ik enthousiast. Het valt het meisje niet eens op dat ik wat zeg. Ze lijkt zo diep in gedachten. "Hey, gaat het wel?" vraag ik en loop naar haar toe. "Ja ja, maar ik had gewoon al helemaal bedacht wat ik zou gaan zeggen en vragen. Maar nu ik je eindelijk een keer tegen het lijf rol," Ik grinnik om haar rare woordkeuze ", komt er geen geluid uit mijn keel. " zegt ze en ik glimlach naar haar. Ze is net zo leuk als ik me had ingebeeld. "Ah, kom hier." zeg ik en sla mijn armen om haar heen. Verbaasd slaat ze haar armen om me heen.

Did you know what you meant to me? ( #1) ✔ (RE-WRITING)Место, где живут истории. Откройте их для себя