I.

3.7K 70 19
                                    

Mitt navn er Crystal Moon jeg bor i USA og er datter av Samantha Rodiguez og Michael Moon

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Mitt navn er Crystal Moon jeg bor i USA og er datter av Samantha Rodiguez og Michael Moon.

Mamma er en kjent designer og pappa er en godt respektert advokat. Begge har viktige jobber noe som betyr at jeg var mye alene hjemme.

Etter at mammas nye kolleksjon kom ut tjente hun en stor sum med penger, som vi brukte blant annet på å flytte til Florida. Mamma og pappa var glade i å vise frem at de hadde mye penger så vi hadde kjøpt hus i det mest snobbete strøket i hele Miami.

Huset var gigantisk og hadde egen takterrasse som pappa hadde lovet meg at var min.

Jeg fikk det største soverommet i huset fordi mamma og pappa som oftest var borte. Rommet mitt hadde grå vegger og alle møblene var sorte og hvite. Når jeg sier at hele rommet var grått, sort og hvit køddet jeg ikke, det fantes ikke en flekk med farge i hele rommet mitt. I midten av rommet stod det en King size seng fylt med masse puter. Rommet hadde eget walk-in closet og bad.

Det var ett eneste vindu i hele rommet, vinduet pekte rett mot nabohuset så jeg kunne se rett inn i ett av soverommene deres. Det var heldigvis ikke nærme nok til at man kunne klatre inn til hverandre.

-

Da jeg våknet i det nye rommet mitt, stilte jeg meg ved vinduet for å ta i mot solen som skinte ute. Jeg hadde nesten glemt at jeg kunne se inn til naboen helt til jeg så et menneske. Og ikke hvilket som helst menneske, en gutt.

En kjekk gutt.

Å fy fader de magemusklene jeg stod og stirret mens jeg gjemte meg bak gardinen min. Gutten hadde sort hår og den jawlinen, øynene hans var smaragd grønne og helt magiske.Han gikk bare i en joggebukse som ga meg god utsikt til magemusklene hans.

Til slutt fikk jeg kledd på meg og var på vei ned til kjøkkenet da det plinget inn en melding.

____
Mamma

Crystal, jeg og pappa har dratt på jobb allerede. Mamma<3
____

Fluffings fantastisk, allerede forlatt ...

Etter en rask frokost fant jeg fram motorsykkelen min fra garasjen. Den var sort med noen få hvite striper her og der og jeg lar ingen røre henne.

Da jeg skulle svinge inn til skolen kom det fire motorsykler i full fart forbi meg. Øynene ved inngangen var rettet mot dem, men i det jeg parkerte var alle øynene i skolegården rettet mot meg.

Jeg tok av meg hjelmen i mens jeg rister på hode for å la håret mitt falle rett nedover skuldrene mine og ned til rompa. Jeg hørte gisp fra flere elever, what! Aldri sett en jente som kjører motorsykkel eller?

De fire andre motorsyklene stod parker litt bortenfor min og eierne av syklene stod og så på meg, mer presist, kroppen min.

«Eyooo, gutta øynene er her oppe» sa jeg til dem da jeg hadde fått nok av stirringen deres.

«Ja, men bryste ditt er der nede» sa den ene gutten og gliste et guttete smil mot meg.

Jeg himlet med øynene mot ham i mens han fortsatte å glise. Jeg snudde meg vekk fra dem og bevegde meg mot inngangen til skolen.

Jeg brukte kanskje 15 minutter på å finne klasserommet jeg skulle ha engelsk i. Da jeg kom inn i klasserommet sa læreren, «Du må være den nye eleven kan ikke du introdusere deg for klassen» han smilte mot meg.

«Ehh, jeg heter Crystal Moon, er datter av Samantha Rodiguez og Michael Moon.Liker å tegne og male, og har hatt egne utstillinger i Paris» sa jeg.

Før jeg rakk å si noe mer ble døren åpnet og en av guttene fra motorsykkelgjengen kom gående in.

«Colton, sen allerede på første skoledag» sa læreren med en oppgitt tone.

«Hvem er det?» sa gutten som tydeligvis het Colton og så uinteressert ned på meg.

Læreren skulle til å svare, men jeg kom ham i forkjøpet, «om du kanskje hadde kommet tidsnok til timen hadde du kanskje visst det», sa jeg og skulte opp mot ham.

Øynene hans gikk fra å være grønne som en nydelig vårdag til å bli svarte som om en storm raste rundt inni ham.

Det var noe med ham som jeg hadde sett før, men jeg husket ikke hvor.

Fluff, det var gutten jeg hadde stirret på i morges. Naboen min.

«Crystal gå og sett deg ned på den ledige plassen ved vinduet» sa læreren tydelig irritert over at jeg hadde sasset mot Colton.

Da jeg satte meg ned ved vinduet satt jenta ved siden av meg og stirret på meg. Jeg så bort på henne og hun snudde hode og latet som om hun ikke hadde sett på meg.

«Hei» sa jeg for å løfte på den kleine stemningen som hang i luften rundt oss.

«Er du virkelig datteren til Samantha Rodiguez?» spurte jenta meg. «The one and only» svarte jeg.

Jeg likte ikke spesielt godt når folk bare ville bli venn med meg fordi moren min var en kjent designer.

«Kan vi bli venner!?» spurte hun med en ekstremt lys og pipete stemme.

«Vi får se» sa jeg og la på et ekstremt falskt smil som hun ikke la merke til.

Da timen var ferdig gikk jeg for å finne skapet mitt. Etter en stund fant jeg det. Da jeg åpnet det ble det smelt igjen av en sterk hånd.

 Da jeg åpnet det ble det smelt igjen av en sterk hånd

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.
Fake Dating The Bad BoyWo Geschichten leben. Entdecke jetzt