IV.

2.3K 65 14
                                    

Da vi kom inn fant vi Matt og Lucas på avtalte møteplass, men Ace fant vi ikke

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da vi kom inn fant vi Matt og Lucas på avtalte møteplass, men Ace fant vi ikke.

Vi gikk en stund å lette etter ham, vi alle hadde prøvd å ringe ham. Da vi holdt på å gi opp fant jeg ham.

Han var midt i et kyss med Beth, jenta jeg hadde snakket med på den første dagen min på skolen.

«Omigod, Ace!» nesten skrek jeg

Han skvatt og trakk seg ut av kysset. «Hei til deg og» svarte han sarkastisk

«Dere..du, er Beth grunnen til at du har hengt lit med gjengen i det siste» spurte jeg i mens jeg nesten hoppet av glede.

«Ehh, ja» var alt han svarte

Jeg kjente to armer plassere seg rundt magen min og holdt meg i et jerngrep.

Jeg skvatt og slo til personen i magen. Colton lagde noe gryntelyder og holdt seg til magen og jeg brøt ut i latterkrampe.

«Fy faen kvinne, du slår hardt» sa Colton mens jeg fortsatte å le. Tilslutt startet Colton å le med meg.

«Hei og velkommen til fest!» skrek gutten jeg var ganske sikker på at hold festen. «Drikkelek på kjøkkenet!» ropte han og flere bevegde seg mot kjøkkenet.

«Kom igjen Chris det blir morsom, slipp deg litt løs» sa Colton til meg etter at jeg hadde nektet å bli med på drikkeleken.

«Nei»
«Jo»
«Nei»
«Jo»
«Nei»
«Nei»
«Jo»

«Vent hva? Fudge, det er ikke fair du lurte meg» Colton tok tak i armen min og dro meg med ut på kjøkkenet.

Der stod det kanskje 15 stykker i en ring med hver sin shot i hånda. «Hei, skal dere være med? Vi leker 'never have I ever'» sa gutten som holdt feste mens han rakte oss to shotglass som var fylt til randen med øl.

Vi stilte oss i ringen og jeg kunne se at mange av de andre som var her allerede var fulle.

«Aldri har jeg noen gang skulket skolen» jeg tømte glasset. Colton hevet et øyenbryn imponert mot meg.

«Aldri har jeg noen gang kysset noen» et nytt glass gikk ned.

Da det kom til Colton sin tur sa han, «aldri har jeg noen gang strøket på en prøve». Colton så direkte på meg og da jeg tømte glasset mitt igjen begynte han å le. Coltons latter var helt fantastisk.

Jeg vet ikke hvor lenge vi hadde stått der og lekt, men etter en stund var jeg tydelig beruset. Jeg hadde ikke klart å stå oppreist om det ikke hadde vært for at Colton holdt en hånd rundt meg. Synet mitt ble skurrete og hodet mitt banket. Jeg følte munnen min bevege seg, men hørte ikke hva jeg selv sa.

-

[Coltons P.O.V]

«Yeah, is it to late now to say sorry? Cause I'm missing more than just your body" Crystal var full og sang eller mer som skrek til alle sangene på radioen.

Jeg satt i bilen sammen med Crystal, Matt, Lucas, Ace og en jente jeg tror het Bethany. Vi var egentlig en for mange så Bethany satt på fanget til broren min. Selv satt jeg ved siden av Matthew i passasjersete og fulgte med på Crystal. Fy faen hun var wasted.

«Vet dere hva?» Hun klarte ikke være stille i ett minutt en gang. «Matthew du er ikke like skummel som jeg trodde du skulle være. Du vet liksom etter det CoCo sa trodde jeg at du var massemorder eller noe sånt. For du ser liksom syyyykt skummel ut hvis du skjønner hva jeg mener».

Alle starte å le av Crystal. «CoCo?» spurte Matt og så på meg mens han lo.

Jeg satt med mobilen klistret til hånden og filmet alt bullshittet som kom ut fra Crystals munn.

«Og Lucas jeg var litt redd for hvordan du ville reagere, men du har liksom sykt baby fjes. Huden din ser myk ut kan jeg ta på den. Awwe du er like myk som en baby» Lucas holdt på å le seg i hjel da Crystal begynte å klappe ham som en katt.

«Ace, jeg hadde aldri trodd at du kom til å finne deg en kjæreste, du vet liksom...ehh, ja. Da jeg så deg kysse Beth ble jeg liksom såååå glad på dine vegne jeg hadde veldig, veldig lyst til å hoppe opp og ned, eller gjorde jeg det?»

Ace rødmet svakt mens Beth var opptatt med å filme Crystal. Ace ga Beth et kort kyss på kinnet før han fokuserte på mobilen sin igjen

Her kom det.

«CoCo, CoCo, CoCo, eller liker du Colti bedre. Det er veldig dust for du later liksom om du er denne store tøffe bad boy'en, men egentlig er du liksom bare en helt vanlig gutt, du kan til og med rødme. Det var såååå søøøt! Husker du da jeg holdt på å falle ut av bilen og du tok meg imot. Du rødmet liksom da jeg kysset deg, du var så søt da jeg skulle ha tatt bilde av det. Liksom, HaLoOoOo. Bad Boy'en rødmer. Hva skjer med verden lizzm»

Det var set siste hun rakk å si før hun besvimte. Alle satt fortsatte og lo, men plutselig var det som om noe klikket for Lucas og han gliste mot meg.

«Chris kysset deg?» spurte Lucas

Den jævelen.

Den jævelen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fake Dating The Bad BoyWhere stories live. Discover now