VII.

2.2K 66 6
                                    

Mandag

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mandag ....

Jeg våknet opp med den verste hodepinen noen sinne. Lucas hadde tvunget meg med på 'Friends' maraton.

Guttene og Beth fant ut av hvor ekstranøkkelen til familien min lå. Dette førte til at på søndagen ble jeg vekket av at noen hoppet på meg, Lucas.

Han hadde lyst til å se på Friends med noen, men ingen av guttene ville. Så han tenkte at det ville være en god idé å vekke meg kl 07.30 for å se på Friends med ham. Vi var våkne til kl 04.00 så dette var straffen.

Jeg dro meg ut av senga og gikk til badet for bare finne ut at vi var tomme for Paracetamol. Som om dagen ikke kunne blitt være fant jeg også ut at datoen var 10. juni, noe som betydde at det var besøk av min månedlige 'grumpiness'.

Det var fortsatt en stund til skolen startet, for på mandager startet vi kl 10.00 på skolen. Jeg sendte melding til Matt:
___
Crystal

Matt?
___
Matthew

Chris?
___
Crystal

- Kunne du kommet innom meg før skolen startet med en pakke Paracetamol og noe sjokolade?
___
Matthew

- Shit! Går det bra? Jeg kommer med en gang
___
Crystal

- Takk<33
___
Matthew
- Np<3
___

Etter 10 min ble døren åpnet og Matt kom inn og ga meg en pakke med Paracetamol og tre sjokoladeplater. Han så ikke en gang på meg før rushet inn på kjøkkenet for å fylle et glass med vann til meg #BestfriendGoals<33

Jeg satt og snakket med Matt og plutselig var det tid for å dra til skolen. Matt tilbød seg å kjøre meg til skolen og jeg takket ja.

Hele turen til skolen sang vi til sangene på radioen. Jeg var ganske glad i å synge, men jeg var redd for hva andre ville synes om sangstemmen min så jeg latet som om jeg ikke kunne synge.

I følge Matt kunne tydeligvis Colton synge. JA! Du hørte riktig Colton, som i Colton Davis, skolens bad boy. Det måtte jeg få med meg en eller annen gang.

Da vi var framme ble jeg svimmel og ble sittende i bilen en liten stund. Matt gikk rundt bilen og åpnet døren for meg og bøyde seg ned mot meg.

«Crystal hvis du vil kan jeg kjøre deg hjem igjen og skulke dagen» sa Matt og hørtes bekymret ut. «Det går fint, jeg klarer meg». Løgn, det var som om bakken snurret og hodet mitt dunket hardt.

Matt hjalp meg til skapet mitt hvor vi møtte Ace og Beth. «Du ser ut som shitt» erklærte Ace, og Beth slo ham lett i armen. Jeg hadde en liten blikk samtale med Beth, og hun forstod for hva alt handlet om.

-

Det var første time, jeg hadde matte uten noen av de andre. Guttene og Beth hadde Naturfag sammen mens jeg var her alene. Jeg satt og gruet meg til neste time, gym. Jeg var svimmel og klarte så vidt å sitte oppreist.

«Crystal!»

«Hva?» sa jeg og så opp mot tavla hvor læreren stod, hun så ganske sur ut så jeg regnet med at hun hadde stilt meg et spørsmål.

«Kan du gi meg svaret på denne oppgaven, '2(3x + 1) = 4(x - 3)' hva blir 'x'»

«x = -7»

«Hæ?» sa læreren.

«Svaret på oppgaven» svarte jeg oppgitt.

•••••

Gym ....

Vanligvis var jeg glad i gym, men når det er like før du går i bakken er gym ikke det som står øverst på listen din over ting du har lyst til å gjøre. Heldigvis hadde jeg timen med alle guttene, så da var det Beths tur til å være alene, hun hadde engelsk.

«Fem runder rundt banen!» ropte gym læreren vår.

Colton så på meg med et ganske blankt uttrykk, men jeg kunne se at han var litt bekymret. Jeg regnet med at Matt hadde fortalt ham hvor i måneden vi var.

«Crystal? Er du sikker på at du bør løpe du ser ganske dårlig ut» sa han.

«Det går bra»

vi hadde løpt en runde allerede, men det var fire igjen og de fleste var på fjerde runde.

«Moon og Davis! Løp fortere!» ropte gym læreren over banen fra hvor han stod stødig på to bein uten å bevege en eneste muskel.

«Bare løp Colton, du kunne vært ferdig alt»

«Jeg kan ikke bare løpe i fra deg når du er i denne tilstanden»

«Davis! Løp før jeg gir deg gjensitting i tre uker fremover»

«Åhh fudge ham da» svarte Colton sarkastisk og løp fortere enn jeg noen gang hadde sett ham løpe.

Han glemte fort det om å ikke løpe fra meg, men passe på meg.

Da jeg skulle starte på tredje runde stoppet gym læreren meg. «Crystal, jeg forventer mye større innsats fra deg i gym-en en dette!»

«Du har 2 minutter på å løpe de tre siste rundene, ellers blir det gjensitting!» skrek han opp i ansiktet mitt, hele klassen stirret.

«Fy faen, kan du ikke se at hun er syk eller?» spurte Ace surt.

«Jeg bryr meg ikke!»

«se på henne da, hun er jo helt hvit i ansiktet!» skrek Matt mot læreren.

Verden spant rundt og rund og jeg landet med rumpa på bakken. Colton bøyde seg ned mot meg, «Chris?»

«Det går bra» forsikret jeg ham.

Det siste jeg husket var armen til Colton som tok meg imot og de myke leppene hans som kysset pannen min.

Det siste jeg husket var armen til Colton som tok meg imot og de myke leppene hans som kysset pannen min

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fake Dating The Bad BoyWhere stories live. Discover now