V.A.-4

133 30 38
                                    

Bu bölümün yazarın anlatımındandır, umarım beğenirsiniz. İyi okumalar :)

belki bir kitap cümlesinde karşılaşırız.?

***

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***

Skylar hala orda duruyor olduğunu fark ettiğinde Crystal'in eğitimi bitmişti ve Skylar'ı bulmak için birkaç dakikadır etrafta dolanıyordu. Bir anda bu kadar yakın olmaları onun içinde garip olsada ikiside birbirlerini arıyormuş gibiydiler. İki kaybolmuş ruh birbirine tutunmuştu işte..

"Üf nerdesin Sky ya?" kendi kendine söylenirken Skylar'ı ormandan çıkarken bulmuştu gözleri. Onun girmeye bile korktuğu ormanda ne işi vardı?

"Sky ben oluyorum sanırım" Skylar kıkırdayarak yanına ulaştığında Crystal çattığı kaşlarını biraz düzeltti. Tek arkadaşını vampirlere kaptırmaya hiç niyeti yoktu.

"Evet sen oluyorsun mükemmel isim takarım. Neyse ne işin var ormanda? Kırmızı başlıklı kız olarak işe mi başladın?" Skylar'ın kızıl saçları aklına gelince kahkaha atmaya başladı. Skylar şimdiye kadar saçlarıyla ilgili duyduğu en iyi espriyi duyuyordu ve burdayken ilk defa kahkaha atıyordu.

"Eğitimi orda yaptık, ki pek gelişme yok sanırım ben biraz beceriksizim" Crystal gülerek Skylar'ın koluna girdi ve yürümesini sağladı.

"Olur öyle şeyler, hadi gidip biraz beslenelim. Sanırım asla susuzluğumu kontrol edemeyeceğim" sesi sonlara doğru kısılırken Skylar kendisinin ne kadar şanslı olduğunu düşündü. Kana bağımlı değildi ve bu diğer vampirler için şans gibi görülüyordu tabii kendiside öyle görüyordu.

"Bize öylece kan vermezler" Crystal telefonunundan saate bakıp Skylar'ı cevaplama gereği duydu. Skylar sanki vampir değilmiş ve hiçbir olaya karışmak istemiyormuş gibiydi. Nasıl hiç bir bilgisi olmazdı? vampirlere ilgi duyarak kendini dönüştürdüğünü düşünüyordu ve gerçek düşünülenden bambaşkaydı..

"Bu saatlerde kan iznimiz var ve seni götürebilirim çünkü ben olmak bunu gerektirir" Skylar Crystal'in egosuna göz devirmek istedi ama kendi bilgisizliğinin o da farkındaydı. Acilen birşeyler yapmalıydı, hayatını bir şekilde boşlukları doldurarak devam ettirmeliydi. Doğru olan buydu, değil mi?

"Bana bildiklerini anlatsana fazlasıyla cahilim" Crystal büyük bir zevkle anlatırdı, vampir olmanın bir lütuf olduğunu düşünüyordu ve vampirler hakkında tüm bilgilere sahipti. Skylar hiç mi merak etmemişti kendi ırkını?

"Belli bebeğim, vampir tarihini sonra upuzun konuşuruz ama şimdi anlatmam gereken mükemmel bir konu var" Skylar Crystal'in bu heyecanına gülüp akademinin yemek bölümüne girdiklerinde çok büyük bir topluluk vardı.

Vampir AkademisiWhere stories live. Discover now