V.A.-6

100 30 42
                                    

Umarım beğenirsiniz, iyi okumalar :3

kaybedecek hiç bir şeyi olmayanların kazanacak çok şeyi vardır.

kaybedecek hiç bir şeyi olmayanların kazanacak çok şeyi vardır

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

***

1 hafta tam bir hafta geçmişti haberin üstünden. O kızları hiç görmemiştim ve neyseki Alec'te birşey sormamıştı. Vampir hızı olayını artık kavradığımı fark edince dövüş eğitimine geçmişti ama o kızlarla kavga ederken ki gücüme bir türlü erişememiştim.

Buydu işte! önceki vampir akademisinden kısa sürede buraya yollanmamın nedeni buydu! Ben kızgın olduğumda tam güçte oluyordum ve benimle o akademide beni o kadar çok kızdıran vampir vardı ki yürüyen barut fıçısı gibiydim.

Crystal; Cassandra ile olanları anlatmıyordu. Muhtemelen sadece eğitimden ibaret olan bu olayları anlatmayı istememişti ve bende saygı göstermiştim. Eskisi gibi heyecanlanmıyordu, Cassandra'ya alışmıştı. Onun için endişeleniyorum, birine bu kadar çabuk kapılması kötüydü ve eminim ki kalbi kırılacaktı.

Yattığım yerde doğruldum. Birkaç gün önce Alec savaştığımız bir tür olduğunu söylemişti. Ben yakışıklı ve güçlü kurtadamlar beklerken bana iblisler olduğunu söylemişti; yılan derili iğrenç varlıklar.. insanlara ve vampirlere beslenmek yada güçlenmek amacıyla öldürmek için saldırıyorlardı.

Akademiden mezun olanlar -ki bu birkaç yıl alıyordu- belli bir şehire yerleştirilerek insanları ve ordaki vampirler koruyorlardı. Artık vampirliğe bakış açım tamamen değişmişti; o kadarda kötü değildi. 

Kapının çalınmasıyla ayaklandım, üstümdeki pijamalara rağmen kapıyı açtım. Eva ile karşılaştığımda tek kaşımı kaldırdım. Ne işi vardı burda?

"Şey.. günaydın" beni biraz itip odaya girdiğinde kaşlarımı çatıp kapıyı kapattım. Çok nazikti(!)

"Bir sorun mu var?" yeni uyanmış olmamın verdiği ses tonuyla sormuştum. Crystal da odada değildi, bu kızın yerinde durduğu yoktu!

"Hayır ben şu yapamadığımız akademi turu için gelmiştim" buraya gelmemden 2 hafta geçmişti. Şimdi mi aklına gelmişti?

"Üzgünüm Eva ama ben 2 hafta içinde akademinin her karesini ezberledim." yüzü düştüğünde sorgulayıcı şekilde ona baktım. Ne yapmaya çalıştığını anlayamamıştım.

"Ah öyle mi? o zaman bugün birlikte birşeyler yapalım mı?" kapının açılması cevabımı duraksatmıştı. Crystal önce Eva ile benim aramda gözleriyle mekik dokuduktan sonra yanıma gelip kolunu omzuma attı.

Vampir Akademisiजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें