V.A-7

135 20 10
                                    

Umarım beğenirsiniz, iyi okumalar :)

acı görülmek değil, hissedilmek ister..

acı görülmek değil, hissedilmek ister

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***

Eğer bedenlerimiz birbirine temas eden bedenlerimiz olmasa kesinlikle bu durumu aklımı kaçırdığıma yorardım ama düşündümde.. belkide ciddi anlamda aklımı kaçırmıştım.

"Skylar?" yüzündeki gülümseme ile beliren gamzeleri de mi zihnimin bir oyunu muydu?

O burada olamazdı. Karşıma çıkacak yüzü ve cesareti olamazdı yada ben fazla saftım bilmiyorum. Dudaklarım aralandı ama kelimeler bir türlü dökülmemişti. Kelimeler durumu kurtaramayacak kadar yetersiz, duygularım karmaşadaydı.

O kadar şey yaşadıktan sonra bu bedene kollarımı saramazdım ki bu çok aptalca olurdu. Ben aptal değildim, olmayacaktım!

Yanımızdan hızla geçen Crystal ile gözlerimi gözlerinden ayırmıştım. Crystal'in ağladığını fark ettiğimde Zack'den uzaklaştım. İkilemde kalmıştım.

Bir zamanlar çok güvendiğim ve hep bir gün karşıma gelirse ne yapacağımı planladığım kişi karşımdaydı, burda kalıp hesap sorabilirdim yada kardeşim gibi olan kızın neden ağladığını öğrenmek için ayağıma gelen fırsatı tepicektim.

Gözlerimi kapattım, Zack'ten önce kendinden başkasını düşünmeyen biriydim o beni değiştirmişti. Bana yaptığı tek iyi şey olabilirdi. Hızlı adımlarla Crystal'in arkasından ilerledim. Mekandan çıktığımda Crystal ile aramda birkaç metre vardı. Kolumda hissettiğim baskı ile yavaşladım.

"Bekle, birşey söylemeyecek misin?" gözlerimi elinden yüzüne çıkardım. Tanrım! niye arkamdan gelmişti?

"Doğru zaman değil emin ol ben gerek duyarsam zaman yaratırım" kolumu çektirip yüzümdeki zafer gülümsemesini silmek için uğraşmadım. Crystal'in arkasından koşarak ona yetişmeye çalıştım. Çoktan akademinin önüne gelmişti. Keşke az yavaş olsaydın!

Ona yetiştiğimde birşey söylemeden hemen sarılmıştı. Böylesine neşeli bir kızı ağlatacak ne olduğunu merak ediyordum ama anlatacak durumda değil gibiydi. Yürüyemeyeceğini anladığımda koluna girdim. Odaya ulaşabildiğimizde onu yatağına yatırdım. Üstünü değiştirme gereği bile duymadan yorganını başına kadar çektiğinde bir süre daha ona baktıktan sonra üstümü değiştirip yatağıma uzandım.

Normalde hemen uyurdum asla uykusuzluk çekmezdim ama haftalardır tek damla girmeyen vücuduma bugün 2 farklı türde kan girdiğinden midir yoksa Zack'i düşünüyor olduğumdan mıdır bilmiyorum ama gözüme uyku girmiyordu.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 23, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Vampir AkademisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin