\\\\1////gel gecelerin koynuma ısıt beni bu üşünyen bedenimi

3K 105 22
                                    

Gel geceleri koynuma ısıt beni
Bu üsünyen baedenimi...
.
.
.
.

Kocaman nir orman her yerde ağaclar ve birbirine benzzeyen yüzleri. Baekhyun her zamana ki gibi ok atışları için gizli yerine gekmişti, sag kolu olan myungsoo ona da eşlik etmişti, myungsoo elmayı havaya atıyor baekhyun'da vuruyordu ve her seferinde de başarıyordu. ?

"Efendim şatoya dönelim eger gitmezsek babanızdan tekrar azar yiyeceksiniz" baekhyun elindeki okları adama verdi.?

"Hadi gidelim acıktım zeten" baekhyun kırmızı saçlarına vuran ışıkla parıldıyordu. Myungsoo ona olan duygularını saklamaya çalışıyordu ama zor tutuyordu.

"Baekhyun sen nerdesin!" babası kapıda onları beklerken baekhyun üzerini düzeltip adamın önümde eğildi.

"Geldim işte baba, hadi yemege gidelim" ikili yemeğe giderken myungsoo arkadan onlara bakakalmıştı.

"Keşke o kırmızı elmayı sana ben verebilsem" oda arkasını dönüp oradan uzaklaştı. Baekhyun her zaman ki gibi masada babasının yanına kuruldu.

"Yarın buraya güney korenin kraliyet ailesi gelecek" baekhyun güney kore lafını duyunca sinirleri gerilmişti.

"Anlamadım, ne diye geliyorlar! Onlarla savaş içindeyiz baba bu tehlikeli" babası bir süre bekledi. Dirseklerini masaya koyup konuştu.

"Bak baekhyun biliyorum bu tehlikeli ancak bu kırmızı elma olayını halletmeliyiz. Eger halledemezsek bu bizim sonumuz olur" baekhyun hiç bir zaman anlamamıstı bu kırmızı elma olayını.

"Bak baba eğer ölmek istiyorsan onları getirebilirsin ama ben bu işte yokum" annesi masada ki ogluna bakıp konuştu.

"Baekhyun buna mecburuz oğlum, eğer biz gidersek bizim orda tek parçamızı bulamazlar, ama biz onlara bir sey yapmama sözü verdik, onlarda bize, ki bu onların buraya gelmesine bağlı.

"Bu çok saçma baba, ahh peki bende geleceğim ama onları öldürürsem hiç kızma, onlar benim abimin canına kıydılar!" bu sözler ile masa sessizleşmişti. Tam iki yıl önce soo hyun onları ziyarete gittiginde öldürmüşlerdi. Bir parçası dahi bulunmamıştı sadece kellesi bir sandıkta gömderilmişti. Baekhyun bunun üzerine orayı yok erme planlarına baslamıs ancak babası engel olmuştu.

"Hepinize afiyet olsun ben çalışma odasındayım" baekhyun sadece bir şey demeden idaya gitmişti. Bunu kabul ettiklerine hala inanamıyordu. Bu adilikten başka bir şey değildi.

Yatağına uzanıp uykuya daldı. Her seyi ancak bu sekilde unutabilirdi.

⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫

Baekhyun yataktan kalkınca her yerinin tutulduğunu fark etti, bur kaç masaj yaptırsa fena olmazdı. Yataktan kalkïp kapıya vurdu. Hizmetçiler kapıda bekliyorlardı.

"Masaj yapan birini gönderin bana hemen!" hizmetçiler önünde egilip gittiler. Odanın penceresinden dışarıyı izledi. Myungsoo aşagıda ağaca bir şeyler kazıyordu, anlayamamıştı.,pencereyi açıp konuştu.

"Ne yazarsın deli aşık" myungsoo sesle hemen ona dönmüştü.

"Hiç bir şey efendim sadece can sıkıntısı" myungsoo elindeki çakıyı cebine atıp agaca baktı. Kapı calınca pencereyi kapatıp gelene baktı.

"Efendim beni buyur etmişsiniz"kız uzun etekli her zaman ki gibiydi.

"Evet her yerim tutuldu bana masaj yap" baekhyun yatağa uzanıp kızın hazırlanmasını bekledi. Sırtındaki ipleri çözüp sırtını açık hale getirdi.,

"Efendim biraz canınız yanabilir ama sinra rahatlayabilrsiniz" baekhyun bir şey demeyip kıza baktı.

"Seni mi beklicem hadi" kız sırtında ateşi gezdirip sıcak kremi sürdü. Daha soknra elleri ile masaj yapmaya başladı, baekhyun her harekette daha da rahatlıyordu, kızın ince parmakları her bir zerreye rahatlık veriyordu.

"Ne kadar uyudum ben ya" kız masaj ayaprken konusmaya yeltendi.

"Efendim akşam vaktindeyiz şimdi sizin uyumanızı saglayacak krem süreceğim.

"Adïn ne senin?" kız bir süre baktı adama .

"Yoon hye efendim" kız son kremide sürüp ellerini cekip sırtını kuruladı. İpeleri tekrar bağladı. Baekhyun kıza gitmesi gerektigini söyledi.

Kapïda myungsoo belirince ayaga kalktı.

"Efendim yarïn kraliyet ailesi ile güney koreye gideceksiniz"

⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫

Herkese selamlar efendim
Güzel bur kitap olacak bence
Keyifli okuamalar...

🙆🙆🙆🙆

kírmízí єlmα || chαnвαєkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin