\\\\8//// senden geriye kalanlar sadece bir öpücükten ibaretti

950 51 1
                                    

Senden bana kalanlar sadece
Bir öpücükten ibaretti
.
.
.
.

İkili sesizce yemeklerini yerken baekhyun yemeğin yanında adamın verdiği çayı içiyordu. Normal gidiyordu hayatları.  Her şey yolundaydı. Baekhyun ve chanyeol çocuk istiyorlardı fakat bu hemen olmayacaktı.

"Yarın çin prensi ile konuşmaya gideceğim, sen burda tek kalabilir misin?" baekhyun korkmuştu ama bir şeyde diyemiyordu.

"Ne zaman dönersin?" chanyeol adamın elini tutup öptü.

"Bir gece orda kalmalıyım, merak etme bir şey olmaz" onaylayıp derin bir nefes verdi.

"Hemen gel ama, ben korkarım burda" ruhuna kadar aşık olduğu adamı korur gibi yüzünü okşadı.

"Meraklanma sana ve ya bana bir şey olmayacak" baekhyun onaylayıp adamın elini tuttu.

"Bu çin prensi kim? Adını duymadım hiç" chanyeol kafasını kaldırıp adama baktı.

"İsmi yifan ama bilmiyorum bende kim olduğunu hidince tanışacağız" baekhyun yemek kaşıklarını elinden bırakıp adamın kucağına oturmak için yeltendi. Chanyeol izin verip onu kucağına yerleştirdi.

"Ya sana bir şey yaparsa, tanımıyorsun sonuçta" adamın alnına öpücükle bırakıp konuştu.

"Bana hiç bir şey olmayacak şunları sil aklından artık" baekhyun ince parmaklarını adamın yanağında gezdirip okşadı.

"Korkuyorum sadece, seni yeni bulmuşken erken kaybetme korkusu çok kötü" ikili birbirlerine sımsıkı sarılıp o anın leyfini sürdüler.

"Korkma sakın korkma, senin için özel bir bekçi tutacağım" baekhyun kocasının gömleğinden tutup dahasa sokuldu.

"Sence annemleri affetmeli miyim?"

"Bilemiyorum tek tanem bu sana kalmış"baekhyun içindeki bu savaşı nasıl durduracağını bilmiyordu, chanyeol bile dindiremezdi bunu.

"Ben bir aşağı ineyim geri gelicem sonra şu çocuk işlerine başlarız" baekhyun'un burnundan öpüp odadan gitti. Aşağıda oturan babasının yanına gitti.

"Chanyeol gel" adam babasının yanına gidip oturdu.

"Baba ben yarın gidiyorum ama yifan güvenilir birisi değil, benden baekhyun'u bile istedi, ve vermezsek bana presliğimin son bulacağından bahsediyor" babası başını ovup oğluna baktı.

"Onu verelim" chanyeol babasına sinirle bakıp ayağa fırladı.

"Saçmalama baba! Kendine gel! Onu asla varmem! Bunu nasıl düsünüyorsun! Baekhyun bizim için ailesini bïraktı!" adam ayaga kalkıp oğluna baktı.

"Haklısın oglum ama aklıma bir şey gelmiyor'

"Baba! O ikinci evlilik işlerini umarım düşünmüyorsun!" bay park chanyeol'ü ikimci kez bir kadınla evlendirmek istiyordu, ve bunu ülkesi için yapmak zorundaydı.

"Chanyeol biliyorum baekhyun ile çok mutlusun ancak bu çok uzun sürmez, siz birlikte olamazsınız, sizin çocuklarınız olmaz" chanyeol kahakaha atıp babasına baktı.

"Peki çocuğumuz olursa bu işten vazgeçer misin?" adam kendisine teklifte bulunan oğluna baktı.

"Tamam, eğer çocuğunuz olsun ne yifan nede bu ülke sizi ayıracak" chanyeol hızla odasına gitti, çocukları olamak zorundaydı yoksa sevdiği elinden gidecekti,

"Chanyeol ne oluyor?" adam gidip kısa olanın hızla dudaklarına kapandı. Baekhyun neler olduğunu anlamamıştı ama kocasının öpüşlerine karşılık vermişti.

"Bak, eğer çock istiyorsak beklememeliyiz değil mi?" baekhyun onaylayıp adamı kendine çekti.

⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫

"Chanyeol! Kalk! Oğlum hala mı uyuyorsunuz! Kalksaana!" baekhyun onları kapısına vuruluyordu. Üzerine gecelik takıp kapıyı açtı.

"Efendim kusura bakmayın uyuya kalmışız" kadın baekhyun'un bu vahşi halini görünce kıkırdamıştı.

"Tamam tamammsiz işinizi halledin, ama çabuk olun chanyeol yola çıkacak" baekhyun onaylayıp kapıyı kapattı. Ayaklarını sürte sürte tekrar oturdu yerine, chanyeol yüz üstü uzanmıştı. Beline kadar çekili olan yorganı kaslarını ortaya sergiliyordu. Gülüp üzerini örttü.

"Ahhh çok yorgunum" yataga attı kendini, chanyeol'ün yüzüne baktı. Gözleri dudakları, ruhu, her şeyi onundu.

"Öyle bakmak yerine kocanı öp ve uyandır" baekhyun gülüp kocasının dudağına sulu bir öpücük bıraktı. Geri çekilmedi, bekledi bir kaç dakika,

Chanyeol biraz geri gidip adama baktı.

"Dudaklarım çok mu güzel?"baekhyun gülüm yatakta uzandı adama sarıldı.

"Anne gitmen gerektiğini söyledi" chanyeol adama baktı. Yorganın içinde kaubolmuştu.

"Geri geleceğim"

"Biliyorum, sadece sensiz biraz sıkılacağım" adam kocasına daha sıkı sarılıp permaklarını tek tek öptü.

"Ruhuna aşık oldugum, saflığı, temiz kalpliliği, güzelliği, bedeninin sevdiğim adam, şimdi bunları konuşmak yok, ne dedik hemen geri geleceğim" baekhyun sözlerle adama bacaklarını sardı.

"Chanyeol sen yifan ile neden görüsecektin?" chanyeol adama bakıp ne diyecegini düşünmeye çalıştı ancak aklına bjr sey gelmiyordu. Gerçegi söylerse yanabilirdi.

"Sadece ülkeler için güven istismarı"

"Anladım, kalk hadi, annen daha da sinirlenmesin" baekhyun kalkıp banyoya gitti, kısa bir duştan sonra banyodan cıkıp üzerine üniformasını giydi.

Chanyeolde banyoya gidip işini halletti, ikili odadan çıkıp salona ilerledi.

"Günaydın" masaya oturup yemeklerin gelmsini beklediler,

"Baba, yifandan haber var mı?" adam kafasını kaldırıp ogluna baktı.

"Yok, sadece seni bekliyormuş" baekhyun kocasının elini tutup destek verdi.

"Merak efmeyin en kısa sürede geri geleceğim" baekhyun gözleri dolipunca masaya daha da eğildi, chanyeol fark etmişti. Adama bakıp belini okşadı.

"Efendim arabalar hazır gidebiliriz" herkes masadan kalkıp dısarı gitti, baekhyun adamı izleyip ailesi ile vedalaşmasına baktı.

"Baekhyun" bay park ve bayan park içeri geçip çifti yalnız bıraktı.

"Chanyeol çabuk gel" baekhyun kocasına sarılıp göğsüne kafasını koydu.

"Tek tanem geleceğim merklanma seni bırakacak değilim" kafasını kaldırıp adama baktı

"devletler arasımda ki savaşın farkındayım ve bu iyi bir şey değil bazıları gidip dönmüyor" chanyeol adama hayretle bakarken daha da sokukdu göğsüne.

"Gelemezsemde, seni bir daha göremesemde bu  ülke, bu halk bu insanalar sana emanet, al bunu, eğer sana inanmaz plar ve seni başına geçirmezlerse bunu gösterirsin, ki bunlara gerek bile kalmayacak geri geleceğim" adamın elindeki kutuyu alıp dudaklarına uzandı. Sıcaklığını hissetti iliklerine kadar.

"Eğer sen gidersen bende yokumdur, cennetim yoksa ben de yokum, gelecekte ki çocuklarımızın babası yoksa bende yokumdur" chanyeol adamın alnından öpüp sarıldır son kez, kokusunu ciğerlerine çekti.

"Kemdine iyi bak" sonrası ise arabaya binip gitmesi olmuştu, acı yine kazanmıştı ve aşk kaybetmişti, cennet gitmişti cehennem kalmıştı...

⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫
Selam gençlik

Finale geliyoruz iki bölüm sonra bitiyor

Keyifli okumalar🙆🙆

kírmízí єlmα || chαnвαєkWhere stories live. Discover now