\\\\6//// Gecenin karanlığında beni aydınlat ısığınla ki sende kaybolayım

1.2K 60 5
                                    

Gecenin karanlığında beni aydınlat ki
Sende kaybolayım...
.
.
.
.
.
Perdeden sızan ışık adeta bir hırsız gibi odaya giriyor ikiliyi rahatsız ediyordu, baekhyun yatakta kıvranıp ısıktan saklanmaya çalıstı ancak yapamıyordu. Yatakta öbür tarafa gitti ama çıplak bir göğüse çarpmıştı.

"AHH!!" alışık olmadığı bu durum karşısında donup kalmıştı.

"Baekhyun ne oluyor!" chanyeol yatakta dikilince baekhyun kendini yastığa bıraktı.

"Ah sadece alışık değilim korktum" gülmeye başlayınca uzun olanda kendini yatağa bıraktı. 

"Öğle vakti olmuş, ne kadar uyuduk böyle kalk hadi" baekhyun koca devi kaldırmaya uğraşsada kalkmıyordu.

"Kalkasana!" chanyeol yorgana daha gömüldü.

"Sabah öpücüğümü almadım"baekhyun gülüp adamın dudağından öptü. Bugün esnaf ile halk ile tanışmak istiyordu. İlk defa odadan gidecekti ama bu iyi gelecekti.

"Chanyeol, bugün seninle birlikte halkı gezelim mi? Esnaflar ile kaynaşmak istiyorum, bir daha o ülkeye dönmeyeceğim ya hani" chanyeol yorganı kaldırıp yerdeki boxerini giydi.

"Olabilir ama sadece bir saat, benim işlerim var" ne işi olduğunu anlamamıştı kısa olan" baekhyun ayağa kalkacakken ağrı ile geri oturdu.

"Chanyeol krem varmı?" sızlanarak konustu. Chanyeol kahkaha atıp küçüğün yanına geldi. Elini beline atıp masaj yaptı. Çekmeceden kremi alıp baekhyun'a verdi.

"Kendin yapamazsan ben yapabilirim" baekhyun adamın koluna bir yumruk attı.

"Kendim yapabilirim git sen" baekhyun yorganı chanyeol gittikten sonra üzerinden atıp işini halletti. Bir kaç dakikaya geçerdi.

"Chanyeol çabuk ol!" baekhyun yorganın altında parmaklarıyla oynarken boxerini üzerine taktı. Kocası banyodan kendini atabilirse rahatlayacaktı. Chanyeol'ü affetmişti, ama ailesini asla affetmeyecekti. Burda yeni bir hayat kuracaktı. Kocasını sevmeye çalışacak ona layık bir eş olamk için çaba gösterecekti.

"Baekhyun girebilirsin" chanyeol kapıda gözükünce kaslarına gözü kaydı. Dün hece yeterince tadına bakmıştı zaten, ayağa kalktı zorla, banyoya girmeden bir kaç kıyafet alıp habluyuda kaptı. Chanyeol ise bu sanat eserini izlemekle meşguldu, geçmişte ne türden bir iyilik yapmıştıda böyle bir mucizeyi hak etmişti.

Baekhyun sıcak suyun verdiği rahatlık ile mayıştı. Kac saattir banyoda olduğunu bilmiyordu ama kapı acılınca kendini daha da suya soktu.

"Baekhyun hadi ama daha ne yapıyorsun"

"Çıkıyorum ya gitsene!" chanyeol masadaki havluyu alıp adamın yanına gitti. Belinden tutup sudan çıkardı havluyu etrafına sarıp odadan cıkardı.

"Ben gelmesem daha ne kadar duracaktın tek tanem" baekhyun gülüp adama baktı. Şu hali acayip yakışıklıydı.

"Sıcak su fazla iyi geldi, nedn geldin ki" chanyeol küçük olanı kuruladıltan sonra üzerine üniformasını giydirdi. Alnında ki perçemleri çekip bir öpücük bıraktı.

"Saçların kurusun öyle gidelim, hasta olursun"saçlarına havluyu gezdirip kurulamaya devam etti. Baekhyun bu dokunuşlar ile rahatlıyordu.

"Chanyeol sence bizim çocuklarımız olir mu?" uzun olan bu soru ile kurulamayı bıraktı.

"Bilmem olur mu?" baekhyun adama baktı, olma ihtimali yok diye biliyordu.

"Bunu bir kahinle konuşalım o zaman deneriz" baekhyun gülümsedi. Çocuklarının olma heycanı güzel olabilirdi.

kírmízí єlmα || chαnвαєkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin