capitolul 10

35 3 0
                                    

Pana de Vultur POV
Peste doua zile va trebui sa merg la Piatra Lunii cu Laba de Soare ca sa primeasca numele de pisica-vraci.Merg la Laba de Soare care aranja plantele.
Pana de Vultur:Buna Laba de Soare.Vreau sa iti spun ceva.
Laba de Soare:Da Pana de Vultur?Ce este?
Pana de Vultur:Peste doua zile vom merge la Piatra Lunii ca sa iti primesti numele de pisica-vraci.
Laba de Soare:Yeeeeey!De abea astept!
O vad pe Laba de Soare cum topaie fericita. Incep sa rad amuzat.
Pana de Vultur:Odihneste-te.Vei avea nevoie de asta.
Ea da din cap si se ghemuieste.
Laba de Soare:Noapte buna Pana de Vultur!
Pana de Vultur:Noapte buna.
Ea inchide ochii si eu casc.Ma asez intr-un colt si ma uit la stelele de pe cerul albastru senin.Apoi ma ghemuiesc si adorm.
                           *dimineata*
M-am trezit la rasaritul soarelui.Laba de Soare inca dormea si m-am gandit sa nu o trezesc.M-am indreptat spre gramada cu prada si mi-am ales o veverita.Am mancat-o si am luat un iepure pentru Laba de Soare. Cand m-am intors in vizuina ea aranja plantele pentru calatoria de maine. Eu ii dau iepurele si ea incepe sa manance. Continui sa fac amestecul si dupa cateva minute era gata.Am pus amestecul in doua gramajoare mici si l-am asezat intr-un colt. Vom avea nevoie de el maine dimineta cand vom pleca spre Piatra Lunii.
Pana de Vultur:Laba de Soare eu merg sa o anunt pe Stea Fierbinte ca vom merge la Piatra Lunii maine dimineata.
Laba de Soare:Bine.
Ies incet din vizuina si merg spre vizuina lui Stea Fierbinte.Intru si o vad pe Stea Fierbinte spalandu-ma.Cand ma vede se uita la mine.
Stea Fierbinte:Buna Pana de Vultur.S-a intamplat ceva?
Pana de Vultur:Vroiam sa te anunt ca maine eu si Laba de Soare vom merge la Piatra Lunii ca sa isi primeasca numele de pisica-vraci.Deci nu vom fi in tabara.
Stea Fierbinte:Bine.Poti pleca.
Dau din cap respectuos si ma indrept inapoi spre vizuina mea.Intru in vizuina si ma asez intr-un colt.
                            *a doua zi in zori*
M-am trezit si am trezit-o si pe Laba de Soare.Am mancat repede amestecul si am pornit spre Piatra Lunii.Am ajuns la Piatra la apus.Intram in pestera si mergem pe langa perete.Cand ajungem se vede o lumima foarte stralucitoare venind dinspre Piatra.9 stramosi ai pisicilor-vraci stau unul langa altul si ne privesc.
Pana de Vultur:Am venit aici pentru ca Laba de Soare sa fie numita pisica-vraci.A invatat foarte multe si stie toate plantele pe derost si se decurca foarte bine deci eu cred ca e pregatita.
Inima de Morcov (fosta pisica-vraci a Clanului Ghetii):Asa este.E pregatita. Laba de Soare,de acum vei fi Raza de Soare.
Stramosii pisicilor-vraci si Pana de Vultur: Raza de Soare!Raza de Soare!Raza de Soare!
Dupa ceremonie eu si Raza de Soare mergem acasa.Cand soarele rasare noi intram in tabara.Mergem direct inspre vizuina si ne punem la somn.Adormim imediat fiind foarte obositi.

Heyyy!Sper sa va placa noul capitol.Am pus next-ul asa repede pentru ca am avut o idee si am zis de ce sa nu o scriu? In fine sper sa va placa.Va pwp byee! 😘😘

Pisicile RazboiniceUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum