capitolul 29

31 4 0
                                    

Blana de Veverita POV
Pui Argintiu are acum 4 luni.E foarte energic.Nu prea mai stiu cum sa il fac sa stea cuminte!Am noroc ca e si Lac de Mlastina aici.Daca nu era el,nu stiu ce faceam cu Pui Argintiu.El e singurul pui din tabara si se simte singur,neavand prieteni. Oricum mai are putin si va deveni ucenic. Si cand va deveni ucenic,va avea si prieteni.

Blana Curcubeica POV
5 pui stau lipiti de burtica mea.Pe o pisicuta de culoarea nisipului cu dungi portocalii si ochi maronii o voi numi Pui Nisipos.Pe un pisoi maroniu cu dungi galbene si ochi verzi il voi numi Pui de Stejar.Pe un pisoi alb ca neaua cu cateva pete negre si ochi galbeni il voi numi Pui de Pata.Pe o pisicuta portocalie cu ochi albastri o voi numi Pui de Lava.Si pe ultima pisicuta,care avea blana roscata cu pete negre si galbene cu ochi portocalii o voi Pui de Artar.Imi iubesc puii!

Laba de Diamant POV
M-am trezit si am iesit din vizuina ucenicilor.Am mers la gramada cu prada si mi-am ales o vrabie.Am inceput sa mananc.
Dupa ce am terminat am inceput sa imi spal blana mea alba patata.Ochii mei albstri se indreapta inspre sora mea,Laba Roscata care statea cu Laba de Rau.Am impresia ca cei doi se plac :3.Dupa cateva minute,imi vad mentora,pe Floare Aurie venind spre mine.
Floare Aurie:Laba de Diamant esti pregatita de antrenament?
Laba de Diamant:Da,Floare Aurie!
Mentora mea da din cap si se indreapta spre iesirea din tabara.Eu ma ridic repede si o urmez.Ajungem in Valea Nisipoasa si incepem sa ne antrenam.
*********
Cand apune soarele mergem inapoi in tabara.Merg catre sora mea,care vorbea cu Laba de Leu si Laba Maronie.Imi aleg un soarece si ma asez langa ei.
Laba de Diamant:Hei prieteni!Ce ati mai facut azi?
Laba Maronie:Pe mine Frunza de Afina m-a invatat tehnici de lupta!
Laba de Leu:Si pe mine!Ca doar am facut antrenamentul impreuna!
Laba Maronie:Exact!Pe tine ce te-a invatat azi Floare Aurie,Laba de Diamant?
Laba de Diamant:Pe mine m-a invatat cum sa ma camuflez in padure si cum sa pacalesc mai bine dujmanul!
Laba Roscata:Asta e grozav!Pe mine Coada de Gheata m-a invatat cum sa ma catar in copaci!
Laba de Leu:Super!
Apoi auzim strigatul lui Stea de Panglica. Va fi o adunare! Ma intreb ce se va intampla.
Laba Roscata:Haideti!Stea de Panglica tine o adunare!
Laba Roscata alearga inspre Piatra Apei si noi o urmam.Cand ajungem vedem toate pisicile adunate si pe Stea de Panglica si Inima Inflorita urcate pe Piatra,alaturi de Laba de Iarna
Stea de Panglica:Astazi un ucenic va deveni razboinic.Laba de Iarna paseste in fata.
Laba de Iarna face un pas in fata si se uita entuziasmat la lidera.
Stea de Panglica:Laba de Iarna promiti ca vei respecta codul razboinicilor si vei apara acest clan chiar si cu pretul vietii tale?
Laba de Iarna:Promit.
Stea de Panglica:Atunci iti voi da numele de razboinic.Laba de Iarna de acum vei fi Noapte de Iarna!Clanul Stelelor iti cinsteste curajul si taria iar noi te primim ca razboinic al Clanului Apei.
Pisicile din Clanul Apei:Noapte de Iarna! Noapte de Iarna!
Dupa aceea Stea de Panglica sare de pe Piatra Apei si merge in vizuina ei,urmata de Inima Inflorita.Cred ca vroiau sa vorbeasca ceva.Eu si cu prietenii mei mergem catre vizuina ucenicilor si ne asezam in culcusurile noastre.Ne ghemuim si adormim.

Pisicile RazboiniceUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum