capitolul 14

55 6 14
                                    

Stea Argintie POV
Astazi o sa le fac pe Laba de Afina si Laba de Macese razboinice.Iar cei doi pui ai lui Blana Inzapezita vor deveni ucenici. Ies din vizuina mea si sar pe Piatra Apei. Blana de Panglica sare langa mine.
Stea Argintie:Laba de Afina,Laba de Macese,pasiti in fata. Sunteti gata sa deveniti razboinice.Laba de Afina,te vei numi Frunza de Afina.Laba de Macese, te vei numi Floare de Macese.
Pisicile din Clanul Apei:Frunza de Afina! Floare de Macese!
Stea Argintie:Iar cei doi pui ai lui Blana Inzapezita vor fi ucenici.Ingeras,Pui de Gheata,pasiti in fata. Promiteti sa respectati codul razboinicilor si sa aparati acest clan chiar si cu pretul vietii voastre?
Ingeras:Promit.
Pui de Gheata:Promit.
Stea Argintie:Atunci,prin puterea oferita de Clanul Stelelor,va dau numele de ucenici. Ingeras,te vei numi Laba de Inger,iar mentora ta va fi Blana Inzapezita.Pui de Gheata,te vei numi Laba de Gheata iar eu voi fi mentora ta.
Blana Inzapezita si-a atins nasul cu cel al lui Laba de Inger,iar eu m-am uitat la ucenicul meu si i-am atins nasul.
Pisicile din Clanul Apei:Laba de Inger! Laba de Gheata!
Dupa adunare merg in vizuina mea. Incep sa ma spal gandindu-ma la adunarea din seara asta.Deja stiu pe cine voi lua cu mine.
  
                        *peste cateva ore*
Merg spre Piatra Apei.Pisicile se aduna grabite sa afle cine va merge la Adunare.
Stea Argintie:Pisicile care vor merge la Adunare sunt:Gheara de Noroi,Laba de Cacao,Inima Inflorita,Laba de Inghetata, Blana de Panglica si Splendoarea Stelelor. Ceilalti ramaneti sa paziti tabara.
Pisicile dau din cap si se aseaza in spatele meu. Iesim din tabara si pornim spre Adunare.

Stea Fierbinte POV
Sar pe Piatra Focului sa anunt cine va veni la Adunare cu mine. Pisicile vin grabite si nerabdatoare spre mine.
Stea Fierbinte:Pisicile are vor veni cu mine la Adunare sunt:Inima Intunecata,Blana Neagra,Talpi de Taciune,Blana de Paianjen, Gheara de Zambila,Pana de Vultur, Briza de Vara si Coada de Zapada.
Pisicile dau din cap si se aseaza in spatele meu.Apoi pornim spre Trei Stejari.

Stea de Lemn POV
Sar pe Piatra Ghetii si pisicile se aduna grabite.
Stea de Lemn:Pisicile care vor veni la Adunare sunt:Inima de Bufnita,Laba Inghetata,Laba de Lapte,Blana se Safir,Gheara de Copac,Laba de Trandafir si Ciripit de Pitigoi.
Am mers spre Trei Stejari.Am vazut ca Clanul Focului ajunsese deja.Dupa cateva minute a venit si Clanul Apei si a inceput adunarea.
Stea de Lemn:Stea Ghetoasa a murit iar eu i-am luat locul.Secunda mea acum e Inima de Bufnita.Am facut cativa ucenici razboinici iar puii lui Blana de Feriga au devenit ucenici.Stea Fierbinte?
Stea Fierbinte:De cateva timp am simtit miros de Doua-Picioare pe teritoriul nostru. Ne temem ca vor ceva de la noi. Dar inca tot ce au facut a fost sa faca un fel de imagini cu niste aparate care te pot orbi. Nu stiu sigur ce vor dar nu cred ca e de bine. Stea Argintie?
Stea Argintie:Din nefericire, Suflet de Panda a murit de batranete. A fost un razboinic bun si intelept care putea fi lider,dupa parerea mea. Si cativa dintre ucenicii nostri au devenit razboinici.
Dupa ce a terminat si Stea Argintie sa spuna ce are de spus ne-am dus inapoi in taberele noastre. Cand am ajuns in tabara m-am dus in vizuina mea si am adormit.
                                  *in vis*
Ma trezesc plutind in cer. Langa mine apare Stea Ghetoasa.
Stea Ghetoasa:Doar Lumina si Intunericul pot salva clanul.
Apoi totul s-a incetosat si m-am trezit.
                               *sfarsit vis*
Nu prea am inteles visul dar o sa ma mai gandesc.

Hey my little kittens! Imi pare rau ca nu am mai postat dar scoala,teme si mda nu am mai avut timp.Dar o sa incerc sa postez mereu cand am timp.Lăv you my little kittens! Bye-bye! 😘

Pisicile RazboiniceUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum