capitolul 15

38 4 3
                                    

Blana de Nisip POV
Ma trezesc si ies din vizuina razboinicilor.
Luna stralucea foarte frumos pe cer,iar stelutele luminau cerul. Merg spre gramada cu prada si imi iau un porumbel. Incep sa mananc si apoi il vad pe Picior de Cenusa venind spre mine cu un sobolan in falci.
Picior de Cenusa:Buna Blana de Nisip! Ce mai faci?
Blana de Nisip:Bine,tu?
Picior de Cenusa:Bine.Vrei sa mergem la vanatoare impreuna?
Blana de Nisip:Da!
Cred ca il cam plac pe Picior de Cenusa. Mereu cand il vad inima mea incepe sa bata foarte repede si rosesc. Terminam de mancat si apoi iesim din tabara. Simt miros de veverita. Ma catar usor in stejar si sar pe veverita. O prind si cobor cu ea in bot. Ma uit in jur dar nu il vad pe Picior de Cenusa. Aud o crenguta care se rupe. Incep sa marai, necunoscand mirosul cauza mirosului veveritei din gura mea. Din tufis iesi Picior de Cenusa.
Picior de Cenusa:Vino.Vreau sa iti arat ceva.
Eu dau din cap si il urmez.Ajungem pe marginea unei prapastii. Picior de Cenua se uita zambind la mine,iar eu ma uit la stelutele stralucitoare.
Blana de Nisip:Ce frumos e!
Picior de Cenusa:Stiu.Blana de Nisip...
Eu ma intorc spre el iar privirile noastre ni se intalnesc.
Picior de Cenusa:Blana de Nisip...ai vrea sa fi perechea mea?
Raman socata. Numai stiu ce sa zic si imi lipesc boticul de al lui. Amandoi zambim si apoi el fuge in padure. Sare intr-un tufis si dispare. Dupa cateva minute se intoarce inapoi cu o floare mov in bot. Mi-o pune langa ureche si imi zambeste
Picior de Cenusa:O floare frumoasa pentru cea mai frumoasa floare!
Blana de Nisip:Oh,mersi!
Il imbratisez. Apoi ne uitam la stelute. Stam asa putin si apoi mergem inapoi in tabara. Mergem in vizuina razboinicilor,ne asezam unul langa altul si apoi adormim obositi.

Blana de Lavanda POV
Imi ling puii nou nascuti. Sunt 2 baieti:unul e auriu cu ochi galbeni,iar celalalt e negru cu ochi albastri. Ei sunt Pui de Lumina si Pui de Intuneric.Perechea mea,Colt Zimsat vine langa mine.
Colt Zimsat:Te-ai gandit cum se vor numi?
Blana de Lavanda:Da.El e Pui de Lumina, iar el e Pui de Intuneric.
Colt Zimsat imi zambeste si ma linge pe cap. Colt Zmisat este un motan maroniu cu o cicatrice din lupta cu Clanul Focului si are ochii albastrii.Pui de Intuneric are ochii lui si blana mea,iar Pui de Lumina are ochii mei iar blana...nu stiu a cui e.Imi iubesc mult puii si perechea.

Pui de Zapada POV
Ma joc cu prietenii mei,Pui Verde si Pui de Miere.Un strigat se aude dinafara vizuinii iar mamele noastre ne cheama la noi.
Pui de Zapada:Mami ce se intampla?
Blana Verde:Tu si prietenii tai,Pui de Miere si Pui Verde veti deveni ucenici.
Topai fericita impreuna cu prietenii mei pana la Piatra Mare.
Stea de Lemn:Astazi 3 pui vor fi numiti ucenici. Pui de Zapada,Pui de Miere,Pui Verde,promiteti sa aparati acest clan chiar si cu pretul vietii voastre?
Pui de Miere:Promit.
Pui Verde:Promit.
Pui de Zapada:Promit.
Stea de Lemn:Atunci,prin puterea oferita de Clanul Stelelor,va dau numele de ucenici. Pui Verde  vei fi Laba Verde iar mentorul tau va fi Colt Zimsat.Pui de Zapada vei fi Laba de Zapada iar mentora ta va fi Blana de Gheata.Pui de Miere vei fi Laba de Miere iar mentora ta va fi Blana de Safir.
Pisicile din Clanul Ghetii:Laba Verde!Laba de Zapada!Laba de Miere!
Dupa adunare merg la mentora mea.
Laba de Zapada:Ce facem prima oara?
Blana de Gheata:Vom merge sa iti arat granitele.
Laba de Zapada:Bine.
Iesim din tabara si o urmez pe Blana de Gheata.

Inima Stelara POV
Stea Argintie:Inima Stelara,cred ca a venit timpul sa iti iei un ucenic.
Inima Stelara:Si eu cred acelasi lucru. O sa ma uit azi la pui sa vad cam cine s-ar potrivi cel mai bine sa imi fie ucenic.
Stea Argintie:Bine.Sa ma anunti.
Inima Stelara:Da,Stea Argintie.
Ies din vizuina lui Stea Argintie si intru in vizuina puilor.Ma uit la pui si vad o pisicuta roscata cu pete albe si ochi verzi jucandu-se cu un motanel negru cu ochi portocalii, care cred ca era fratele ei si o mai vad si pe Inima Aurie care se uita mandra la puii ei care aveau sa devina ucenici in aceea zi. Merg spre Inima Aurie.Cand ma vede isi intoarce privirea spre mine.
Inima Aurie:Buna Inima Stelara. Ce s-a intamplat?
Inima Stelara:A venit timpul sa imi iau un ucenic.M-am gandit si as vrea ca Pui de Coacaza sa fie ucenica mea.E in regula?
Inima Aurie:Da,e in regula.
Inima Stelara:Bine.Merg sa il anunt pe Stea Argintie.
Merg spre vizuina lui Stea Argintie.Il vad mancand un soarece.Cand intru in vizuina isi intoarce privirea spre mine.
Inima Stelara:Stea Argintie m-am decis cine va fi ucenica mea.
Stea Argintie:Bine.Cine?
Inima Stelara:Pui de Coacaza.
Stea Argintie da din cap si eu ies din vizuina lui. Merg linistit catre vizuina puilor. O vad pe Inima Aurie zicandu-i lui Pui de Coacaza ca ea va deveni ucenica de pisica-vraci.  Ii zambesc micutei mele ucenice si ma indrept spre vizuina mea.
                               *dupa cateva ore*
Il aud pe Stea Argintie anuntand o noua adunare. Ies din vizuina mea si merg spre Piatra Apei.Ma asez langa sora mea,Blana Inzapezita.
Stea Argintie:Azi voi numi 2 ucenici si un ucenic razboinic.Pui de Coacaza,Pui de Mlastina,pasiti in fata.Promiteti sa respectati codul razboinicilor si sa aparati acest clan chiar si cu pretul vietii voastre?
Pui de Coacaza:Promit.
Pui de Mlastina:Promit.
Stea Argintie:Atunci va dau numele de ucenici.Pui de Coacaza vei fi Laba de Coacaza iar mentorul tau va fi Inima Stelara. Pui de Mlastina vei fi Laba de Mlastina iar mentora ta va fi Blana Stelara. Laba de Gheata esti pregatit sa devi razboinic. De acum vei fi cumoscut drept Coada de Gheata.Clanul Stelelor iti cinsteste curajul si istetimea,iar noi te primim ca razboinic deplin al Clanului Apei!
Pisicile din Clanul Apei:Laba de Coacaza! Laba de Mlastina! Coada de Gheata!
Dupa Adunare merg cu noua mea ucenica in vizuina mea si o invat despre plantele medicinale si la ce ajuta.

Hey my little kittens! Imi pare rau ca nu am mai postat dar nu am mai avut timp din cauza scolii si ca sa va rasplatesc ca ati asteptat atat v-am facut un capitol lung de 1000 de cuvinte! Sper sa va placa capitolul si sper sa nu ma judecati,pentru ca eu incerc sa postez mereu cand am timp dar nu prea reusesc. Ne vedem in capitolul urmator! Bye-bye my little kittens! Lăv you all! ❤❤❤

Pisicile RazboiniceWhere stories live. Discover now