capitolul 13

35 6 3
                                    

Kitty POV
Ma trezesc si ma intind. Ies afara din casa si ma asez pe gard. Ma uit la padure atenta. Nu stiu de ce,dar mereu am avut impresia ca acolo e locul meu.Ma uit la stelutele care stralucesc pe cer.Cred ca o sa merg in padure.Sar si aterizez pe iarba.Dintr-o data, sora mea Lilly apare pe gard. Eu am blana maronie cu ochi rosii,iar sora mea,Lilly,are blana roscata cu ochi maronii.Adica intr-un fel suntem opusul fiecareia.Adica eu sunt opusul ei,iar ea e opusul meu.
Lilly:Kitty unde te duci?Stai nu imi spune ca te duci in padure!
Kitty:Ba da.De ce?
Lilly:Kitty tu nu stii ca e periculos?Exista pisici salbatice care te pot face praf!
Kitty:Stiu asta Lilly dar numai suport sa stau aici!Eu vreau sa fiu libera-plus ca mancarea pe care stapanii nostrii ne-o dau e oribila,iar zgarda asta ma mananca rau!
Lilly:Bine Kitty.Sa nu imi spui ca nu te-am avertizat!
Lilly se mai uita odata la mine apoi fuge in casa. Eu intru in padure incet.Simt cum niste ochi ma fixeaza in intuneric. Pun pariu ca e Lilly care incearca sa ma sperie,dar n-o sa-i mearga. Continui sa merg si dau de o fundatura.Atunci dintr-un tufis sare un motan cu blana alba si ochi portocalii.  Eu ma dau in spate speriata iar motanul sare pe mine.
Laba de Inghetata:Cine esti si ce cauti pe teritoriul Clanului Apei?
Kitty:Ma numesc Kitty si sunt pe teritoriul cui?
Laba de Inghetata:A esti pisica de casa. Normal ca nu stii.Ma rog.In padure exista 3 clanuri:Clanul Apei,Clanul Focului si Clanul Ghetii.Eu fac parte din Clanul Apei.Ma numesc Laba de Inghetata si sunt un ucenic. Ma antrenez pentru a deveni un razboinic!
Kitty:Wow suna grozav! As putea sa ma alatur Clanului Apei?
Laba de Inghetata:Bine.Hai in tabara sa vorbim cu liderul!
Kitty:Bine.
Mergem  prin padure cred ca o jumatate de ora.Dupa care intram intr-un tufis de maracini si intram intr-o mica asezare cu pisici. Toate pisicile se uita la mine si alearga spre mine.
Pisicile:Buna!Bine ai venit in Clanul Apei!
Kitty:Multumesc.Eu sunt Kitty si as vrea sa intru in Clanul Apei...daca se poate.
Vad o pisica argintie cu ochi verzi venind spre mine.
Stea Argintie:Buna Kitty.Eu sunt lidera acestui clan,Stea Argintie.Iti urez bun venit in Clanul Apei.
Kitty:Multumesc!
Stau langa celelalte pisici,cand,o pisica gri-neagra vine spre mine.
Laba de Afina:Kitty,te provoc la o lupta. Daca eu castig vei vana pentru mine pana la urmatoarea luna plina.Iar daca tu castigi, eu te voi respecta si vom vi prietene.Ce zici?Accepti sau ti-e frica?
Kitty:Nu mi-e frica.Cand va fi lupta?
Laba de Afina:Chiar acum!
Dau din cap.Ma ridic in picioare si ma pun in pozitia de lupta (defapt in pozitia care cred eu ca e potrivita) si ma uit la Laba de Afina care s-a pus in aceeasi pozitie. Wow... se pare ca am nimerit pozitia.
Laba de Afina:Cand ajung la 3 incepem lupta ok?
Dau din cap pregatita.
Laba de Afina:1...2...
Astept atenta.
Laba de Afina:3!
Cand aud asta sar pe Laba de Afina si o tintuiesc la pamant.Se zvarcoleste dar o musc de ureche.Laba de Afina renunta si ma da jos de pe ea cu ajutorul picioarelor.
Stea Argintie:Bravo,Kitty! De acum,vei fi cunoscuta ca Laba de Cacao datorita blanii tale maronii. Iar mentora ta va fi Blana de Panglica.
Pisicile din Clanul Apei:Laba de Cacao! Laba de Cacao!Laba de Cacao!
Merg la Laba de Afina,noua mea prietena. Amandoua mergem spre vizuina ucenicilor si ne culcam.

Heyy un nou capitol e aici.Sper sa va placa si sa stiti ca imi pare rau ca nu am mai postat ca nu am avut timp.Si eu cum merg si la tenis trebuie sa ma antrenez deci mda. Dar promit ca data viitoare o sa fac un capitol mai lung.Byee!
Lăv you ma little kittens! 😘😘😘

Pisicile RazboiniceWhere stories live. Discover now