BEN ÖZELMİYİM

78 28 2
                                    

Işık birden kaybolduğun'da gözlerime inanamadım.Benbeyaz kanatlarım vardı.Gözlerim korkudan faltaşı gibi açıldı.Çok şaşırmıştım noğulduğunu anlayamamıştım.nasıl saklıyacaktım. bir anda arkadaşım geldi ve kanatlarım kayboldu çok korkmuştum görürler diye.  Acaba bu durumu Elife ve Şuğraya söylemelimiydim ya benden kaçarsalar ya beni lanetli bir ucube zannederseler ozaman ne yapacaktım. Arkadaşım:
(Afra hadi gel yemek hane kapancak aç kalacaksın)
(Tamam  elimi yüzümü yıkayıp geliyorum sen git beni bekleme)
(Tamam ama çabuk gel)
Sonunda gitmişti elimi yüzümü yıkayıp yemek haneye gidip masaya oturdum ve yemeğimi yedim karnım gerçekten çok acıkmıştım. Ama hala aklımda o kanatlar vardı acaba noluyordu bana kafamda onunla ilgili binlerce soru vardı.Sonunda yemek haneden çıkmıştık ve kızlarla birlikte odaya gitmiştik biraz telefonu alıp bakmaya başlamıştım.Ve aklıma birden kanatlar gelmişti telefonla araştırmaya başladım.

Araştırdıktan sonra bişe bulamadım çünkü ben bir tek rüya görmekle kalmadım gerçektede yaşadım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Araştırdıktan sonra bişe bulamadım çünkü ben bir tek rüya görmekle kalmadım gerçektede yaşadım. Çok değişikti niye başka birisin'de olmuyorda bende oluyor anlamıyorum.

KELEBEĞİN RÜYASIWhere stories live. Discover now