GARİP GÜNLER😑😑

44 18 1
                                    

Birden kendimde garip şeyler hissettim hemen lavaboya gittim aynaya baktığımda kanatlarım yine çıkmıştı sonra gitti demek biri gelecekti sonra gözlerim kapanmaya başladı yanımda siyah üstlü biri vardı elindede beyaz kağıt onu yere bırakıp hemen gitti bende Semiiiiiiiih diye bağırdım oda hemen koşup geldi gözlerim çoktan kapanmıştı sonra yavaş yavaş açılmaya başladı kendimi hastanede bulmuştum. yanımda Semih  duruyordu ona hemen şöyle dedim.
(Noğuldu bana böyle.niye burdayım.)
(Sen bana bağırmıştın bende hemen geldim yerde  baygın yatıyodun bende aldım hasteneye getirdim sonrasını biliyorsun.)
(Hee şimdi hatırladım.)
(Anlatsana.)
(Ben şimdi elimi yüzümü yıkıyodum birden gözlerim kapanmaya başladı yukarı baktığımda siyah üstlü biri vardı elinde beyaz kağıt onu yere bıraktı sonra kaçtı.Benim bir düşmanımmı var?)
(Hayır benim var sen benim kız arkadaşım olduğunu sanıyo sana birşeyler yapıp üzülmemi istiyo ama merak etme sana zarar gelmiycek.)sonra içeri hemşire girer ve benim burda bir kaç gün kalmamı ister çünkü çoook fazla zehirlenmişim.
(Semih ben çok özür dilerim.)Üzgün bir sesle.
(Ne için.)
(Doğum gününü bozduğum için.)
(Hayır ne bozması arkadaşlar eğleniyorlar evde merak etme.)
(Ben diyorumki sende git yanlarına sende eylen sonuçta bu gün senin doğum günün.)Sonra ellerimi tutup şöyle dedi.
(Hayır ben burda kalcam sonuçta benim düşmanım yaptı.)Sonra ellerini çekti hadi sen dinlen ben bir şeyler alıp gelim bende tamam dedim  sonra gitti.

KELEBEĞİN RÜYASIWhere stories live. Discover now