22.BÖLÜM

25 9 0
                                    

(SEMİHİN AĞZINDAN)

Bende çoktan PlayStation oynamayı bitirmiştim canım sıkılıyordu arkadaşlarlamı buluşsam diye düşünüyorum aslında buluşsam iyi olurdu saat daha ikiydi Baranı, Furkanı, Tolgayı,Yusufu sıra sıra aradım ve  dışarı çıkalımmı  diye sordum onlarda kobul ettiler.Hemen dolabımı açıp sportif bir şeyler aradım. Ve buldum üstüme gri sivit altımada siya aşörfman giydim telefonum Çalmaya başladı Baran arıyordu.
(Noğuldu)
(Semih biz futbol sağasının oradayız sende buraya gel.)
(Tamam bekleyin geliyorum.)
Deyip kapattım hemen telefonumu alıp dışarıya çıktım ve futbol sağasının oraya gittim hepsi oradaydı ve yanlarında tanımadığım beş kişi daha vardı. Hemen Baranı hemen yanıma çağırdım.
(Onlar kim lan)
(Maç yapacağımız kişiler.)
(Tamam da top getiren varmı.)
(Yok abi top yok da biz göbek atmaya geldik) deyip histerik bir kahkaha atınca sinirlenip karnına bir yumruk sallayıp bu sefer ben histerik bir kahkaha atmıştım.
(Karşı taraftakilerin var.)
Konuştuktan sonra onların yanına gittik Baran'la.Yusuf.
(hadi başlayalım artık.) Kalecimiz Furkandı hemen bizde başladık maça şuan top benim ayağımdaydı ve karşı taraftaki tanımadığım çocuk topu benden almaya çalışıyordu hemen kaleye doğru koşmaya başladım Baran bana ordan  bağırıyordu pas at pas at diye bende topu Barana  doğru attım oda doğru kaleye attı ve ve Goooll.İşte bu şekilde maç yaptık ve 6-4 yendik.Güzel geçmişti ama çok yorulmuştum hemen eve gidip duş aldım sonra birazcık koltuğa uzandım ve uykuya daldım.

Eveeet Bu bölüm bu kadardı İNŞALLAH beğenirsiniz sizi çok seviyorum görüşürüz😘😘😘

KELEBEĞİN RÜYASIWhere stories live. Discover now