SENİ SEVİYORUM

33 7 5
                                    

AFRA'NIN AĞZINDAN
Her şey çok güzeldi  Semih çok iyi birisi  ben Semihi seviyorum hemde deliler gibi düşüncelerimi ayıran şey zilin büyük bir sesle çalması daha ikinci dersteydik ve bu gün cumaydı yani yarın tatil. Yine zil çalınca sınıf doldu ve hoca geldi ve ders anlatmaya başladı.

...............................………….....
..............

Artık son dersteydik ve zilin çalmasına 3-4 dakika vardı hoca zilin çalmasına az olduğunu görünce her kezi serbest bıraktı bende eşyalarımı toplayıp Elifin yanına gittim.
(Elif tatilde birşey yapıyormuyuz.)
(Ben yarın Batuyla buluşçam.)
(Heee şey diyecektim bana iş bulak birde ev bakardık.)
(Pazar günü yapabiliriz.)
(Olur.)Deyince zil çaldı bende servisi kaçırmamak için aceleyle servisin yanına gidip bindim.10-15 dakikada vardık. Gelir gelmez üstüme hemen rahat eşofmanımı giydim ve kulaklığımı aldım.

Afranın giydiği aşörfman takımı

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Afranın giydiği aşörfman takımı.

Hemen en sevdiğim şarkı Bu benim öyküm açtım ve dinlemeye başladım çok uykum gelmişti şarkıyı kapatıp
Kendimi uykunun kollarına bıraktım sonrası karanlık.

SEMİHİN AĞZINDAN

Artık Afra ya onu  sevdiğimi söylemem lazım ve onu bir lokantaya yemeye davet etmeye karar verdim sonra orda ona sevdiğimi söyliycem babamın bir lokantası var. Orda çalışan Mehmet amcayı aradım ve güzel bir masa ayırttım. Şimdi sırada Afra'yı arayıp sormak kaldı.
(Çalıyor çalıyor.)çok bekletmeden açtı.
(Alo Semih noğuldu.)
(napıyosun)
(Yeni uyandığım için bir şey yapmıyorum.)
(Benmi uyandırdım.)
(hayır kızlar uyandırdı akşam yemeği saati gelmiş.)
(Hee şey diyecektim ben yarın akşam yemeğini birlikte yiyelimmi  saat dokuz gibi gelip seni alcam.)
(Tamam ozaman yarın görüşürüz.)
(Görüşürüz meleğim.) Deyip telefonu kapattım.Babam yemek masasından bana seslendi.
(Oğlum gelsene yemeğe.)
(Tamam baba geliyorum.)Deyip yanına gittim babamın hemen yanındaki sandalyeye oturdum ve yemeğimi yemeye başladım. Yemeğimi yedikten sonra çok yorgun olduğumu anlayıp odama çıktım üstümü değiştirip yatağıma yattım ve kendimi uykuya teslim ettim.

AFRANIN AĞZINDAN

Yemeğimizi çoktan yemiştik  ben Elife herşeyi anlattım sonra ne giycem diye sordum Elifte hemen alışverişe gidelim dedi bende kabul ettim. İyide bunlar Batuhanla buluşmıycakmıydı amaan neyse Elif halletmiştir. Bu gün bayağı uyuduğum için şimdi fazla uykum yoktu. Acaba yarın nasıl geçcek ayy birde bana sevdiğini söylüyormuş nediyom ben o bana bakmaz. İş bulmam lazım sonuçta ev alcaz daha doğrusu Elif ev alcak bende oda,salon,mutfak gibi yerlere eşya alcam. Neyse yaa düşüne düşüne uykum geldi gözlerimi kapatıp kendim uykuya bıraktım.

Du hast das Ende der veröffentlichten Teile erreicht.

⏰ Letzte Aktualisierung: Jun 01, 2018 ⏰

Füge diese Geschichte zu deiner Bibliothek hinzu, um über neue Kapitel informiert zu werden!

KELEBEĞİN RÜYASIWo Geschichten leben. Entdecke jetzt