GÜZEL BİR GÜN DAHA😁

43 18 0
                                    

26 dakika sonra gelmişti ekmek arası içecek ve çok sevdiğim çikolata teşekkür etmiştim tabi o gelene kadar biraz dinlenmiştim. Yemeğimzi yemiştik ben gerçekten acıkmışttım 4 saattir yemek yememiştim. Akşam olmuştu akşama kadar naptım diycekseniz telefona baktım şarkı dinledim Semihle konuştum böyle geçti Semih az önce uyuya kaldı bende uyuyakaldım.Sabah uyandığımda Semih yoktu ben saf saf oturmaya başladım sonra Semih içeri girdi elinde bir sürü poşet kesin kahvaltı için bir şeyler aldı.Birden başım dolanmaya başladı en son Semihin Afraa diye bağrışını duydum sonra gözlerimi açtım başımda bir sürü dotor benle ilgileniyordu sonra gitmeye başladılar sadece hemşire kaldı ve şöyle dedi.
(Tatlış şimdi Semih'in sana aldığı şeyleri güzelcene yiyeceksin sonra ilaçlarını içceksin annaşıldımı.)
(Ben yemiycem.)Demeden sözümü kesti.
(Hayır canım yiyeceksin.) Elinde çok güzel kahvaltıyla girdi ama ben hiç yemek istemiyordum birden aklıma yurt geldi hemen Semihe sordum.
(Semih yurt noğuldu.)
(Sen merak etme ben hallettim sen kahvaltını yap.)
(Semih ben gerçekten yapmak istemiyorum miğdem bulanıyo.)
(Yeeeeeee ilaç içceksin.) iki lokma birşeyler yedim sonra ilaç içtim artık hastaneden çıkıyodum doktor büssürü ilaç yazmıştı onları hemen aldık sonra Semih beni yurda götürdü bende içeri girdim kızlar çoktan herşeyi öğrenmiş bile ikidebir naptınız diye soruyordu sonra Elif beni aradı bende açtım.
(Afra biz şuğrala senin yanına geliyoruz tamam.)
(Tamam bekliyorum canım.)

KELEBEĞİN RÜYASIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora