26.BÖLÜM

32 6 3
                                    

Malesefki herşeyi semihe anlatma zamanı geldi acaba bunu öğrendikten sonra beni bırakcakmı neyse başka çaresi yok hemen Semihi aradım ve buldum hemen koşa koşa Semihin yanına gittim ve konuşmaya başladım.
(Semih senle birşey konuşmam lazım.)
(Tabi otur konuşalım.)
(Burası pek uygun değil okulun arka bahçesine gitsek.)
(Olur.)

SEMİHİN AĞZINDAN
Afra çok endişeliydi ve korkuyordu onu bu halde görmek benide endişelendiriyordu hemen Afrala arka bahçeye doğru gittik arka bahçede genellikle kimse olmaz demekki önemliydi hemen arka bahçedeki bir banka oturduk ve Afra korkarak anlatıyordu ve o korktukça ben üzülüyordum onu seviyordum hemde deliler gibi neyse asıl konumuza dönelim.Afra.
(Semih ben şuan nasıl anlatçam bilmiyorum çünkü garip bir konu inanacakmısın onuda bilmiyorum ama sana bunu anlatmam gerek.)Semih.

(Seni dinliyorum prenses.)
(Şey benim kanatlarım var.)
(Bir dakika bir dakika sen az önce kanatlarımmı var dedin.)
(Evet beni senle tehdit etti Şuğra kanatlarımla seni seviyormuş ve benim senden uzak durmamı istedi eğer senden uzak durmassam kanatlarımın olduğunu sana söyleyecekmiş bende senden uzak yaşayacağımı anladım ve sana anlatmaya karar verdim.) Afranın dediklerine çok şaşırmıştım ne tepki vereceğimide bilmiyorum ama onu seviyorum beni düşüncelerimden ayıran Afradan çıkan parıl parıl parlayan kanatlar oldu kanatları okadar güzeldiki şuan karşımda bir melek gibi duruyordu ama çok üzgündü.Semih.
(Meleğim niye üzgünsün.)
(Korkuyorum.)
(Neden.)
(Sen benden ya kaçarsan kanatlarım olduğu için.)
(Saçmalam meleğim.)Deyip ona sarıldım kokusunu içime çektim aynı yasemindi kokusu çok güzeldi kanatları gitmişti onun kulağına fısıldayarak.
(İyki varsın Afra.)Oda bana.
(Sende iyki varsın.)Ve birbirimizden ayrıldık benim karnım çok acıkmıştı hemen Afraya dönüp.
(Batuhanla,Elifi çağırıp kantine birşeyler yemeye gidelimmi ben gerçekten çok açım.)
(Ben fazla aç değilim ama bir soğuk gazoz içerim.)
(Tamam prenses.)Deyip sınıfa gittik Elifle Batuhanı çağırmaya.
(Batu.)kısaca batu diyoduk biz ona.
(Efendim.)
(Elifi al kantine yemeğe gidek.)
(Tamamdır siz gidin biz geliyoz.)Bende Afrayı yanıma çağırıp kantine gittik kantin küçük değildi bayağı büyüktü masaya oturmadan önce gidip birşeyler aldık ben hamburger yanında patates kızartmasıyla kola vardı Afra sadece limonlu gazoz almıştı biz tam oturduk Batu ve Elif geldi ikiside benim gibi almıştı yemeklerimizi yemeğe başladık bir dahaki dersimizde boştu gelmeyen hocayla iki dersimiz var oyüzden yanımıza sınıfta nefret ettiğim Savaş geldi.Savaş.
(Naber canım.)O benim sevdiğim kıza canımmı dedi.
Hemen ayağa kalkıp bağırarak.
(Ne diyon lan sen.)
(Afracıma selam veriyorum.)
(Senin o selamına başlatmadan git.)
(Gitmessem ne olur.)
(VALLA BENDEN GÜNAH GİTTİ.)Deyip suratına yumruğu geçirdim sinirlerimi bozdu Allahın malı.
(Senle sonra görüşçez Semih.)Deyip gitti ya sen kimsinki benle sonra görüşçen manyak ya.Afra korkmuştu ben yerime oturunca biraz rahatlamıştı Batu ile Elif olaylardan habersiz gibi hayvan gibi yemeklerini yiyolardı Afra da yerine oturmuş yavaş yavaş gazozunu içiyordu çok tatlı yarabbim. Bende hemen hamburgerimi yiyip sınıfa gittik beraber.



KELEBEĞİN RÜYASIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum