a b ă t u t

348 63 38
                                    

J u n g † k o o k

Stăteam pe bancheta din spate prefăcându-ma ca privesc geamul când colo ma uitam în oglinda retrovizoare la Yoongi și iubitul  său.

Faptul ca vecinul meu era iubitul sau era destul de ciudat. Poate ca Hoseok nu este foarte bătrân, dar am crescut cu el, am văzut cum s-a îndrăgostit de răposata sa soție, cum a cerut-o in căsătorie, cum a făcut un copil cu ea și distrugerea pe care i-a adus-o femeia aceea.

Văzându-l cum îi curăță rănile lui Yoongi și cu câtă dragoste îl privește ma face sa ma bucur pentru el, dar sa fiu invidios pe noul meu prieten. Cred ca stau după Seokjin de luni de zile, iar Jin ma vede doar ca pe un frate mai mic.

-M-ai speriat îngrozitor! Ai doar arcada spartă. După ce ca ești pe cale sa orbesti îți mai arde și sa primești pumni în față.

Blondul și-a lăsat chipul în jos și a tras ușor de mânecă lui Hoseok. Cred ca era prima data când îl vedeam pe Yoongi atât de vulnerabil.

-Hoseok. Nu mă mai speria...

-Trebuie sa te sperie cineva pentru că nu ești deloc grijuliu.

Mi-am închis ochii încercând sa nu mai ascult discuția celor doi pentru ca era destul de dureros, iar vina pe care o simțeam îmi dădea o durere în mijlocul pieptului. Prima data când Yoongi mi-a spus ca are glaucoma nu l-am crezut, iar faptul ca s-a bătut cu Namjoon din cauza mea ma făcea sa ma simt și mai prost.

Am oftat și mi-am dus mâinile la urechi, încercăm sa alung valul negativ de gânduri ce ma înconjura de câteva săptămâni bune.

Din cauza ca stăteam cu ochii închiși m-a luat somnul, aseară dormisem doar câteva ore din cauza insomniilor. Jin îmi umbla prin cap mereu înainte de culcare și ajung sa nu dorm foarte bine.

Mă simțeam extenuat după pumnii primiți de la Namjoon și fără sa vreau am dormit

***

Gălăgia din jurul meu nu ma lasă să dorm în continuare. Mi-am dus mana la ochii încercând sa îndepărtez urdorile de ce mi-au apărut în timpul somnului.

-Grețos... șoptesc eu când fac contact cu chestia scârboasa acum întinsă pe mâini.

Zgomotele făcute de Yoongi ma fac sa realizez ca sunt în mașina lui Hoseok. Ma șterg de scaunele lui si ma uit la cei doi și observând ce se întâmplă roșesc și îmi pun mâna la gura ca să nu scot vreun sunet.

Blondul stătea in poala satenului, Hoseok avea o mana în pantalonii lui Yoongi in timp ce gura sa era în dreptul urechii băiatului.

-Poate se trezește...

-E cumva a doua oara când ma refuzi?Tu ești cel care și-a băgat mana în pantalonii mei primul. Ai făcut asta pentru ca te excita faptul ca Jungkook e aici. Nu e asa? Întreabă șatenul în timp ce ii ridica tricoul.

-Poate. Ah! Ce tot spui acolo? Nu e adevărat.

Mi-am întors capul înainte sa vad mai mult decât trebuie realizând ca masina e parcată în spatele cafenelei lui Seokjin.

glaucoma | yoonseok [BTS] Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt