Üzgünüm Hyung

10.8K 326 53
                                    

"Üzgünüm"
"Herşey için üzgünüm hyung"
Herşey bu mesajlarla başlamıştı. Hayatımın altüst olması... Yıkımın ilk adımları. Onun hatası olmadığını biliyordum. Ama asla bunu kabul etmedi. Kalbimden kopan cümlelerimi dinlemiyor sürekli benim hatam demektende vazgeçmiyordu.
Tekrar okudum gelen mesajları. Bir elvedanın parçalarıydı. Gözlerinden okuduğum damlaların kelimelere dökülmüş haliydi. Hızlıca telefonu elime alıp adının yanındaki yeşil tuşa bastım. Kulağıma götürürken anahtarımı alıp cebime attım. Ve sonra ayakkabılar. Kenarları yırtılmış ipleri parçalanmak üzere olan tek ayakkabım. Umursamadım. Hızlıca ayağıma geçirdim. Kapıyı açmamla kapatmam bir olmuştu. Merdivenlerden son hızla inerken bir kaç kere düşme tehlikesi atlatmıştım.

Telefon defalarca çalmasına karşılık sadece o sesine uyuz olduğum kadını duymuştum. Tekrar aradım.

"Ne olur aç şu lanet telefonu jungkook!"
"Lütfen aç!"
"Sana aç diyorum geri zekalı!"

Tekrar aradım. Vazgeçemezdim. Tek ailem. Tek parçam. Benim herşeyim oydu. Nasıl umursamazdım. Varlığımı, yaşadığımı anladığım hayatta kalma sebebimi nasıl göz ardı edebilirdim ki.
Ve tekrar o kadını sesi! Açmayacaktı.
Nerede olabilir. İyi düşün taehyung. Önce durup kendimi sakinleştirmeliydim. Nereye gidebileceğini iyi düşünmeliydim. Olduğum yerde dururken kafama bir kaçkez vurdum. Sanki böyle yaparsam hemen bulabilecek gibi.

"Eğer ogüne geri dönebilsem hyung. Herşeye orada son verirdim. Böyle yaşamaktansa. Orada ölmeyi yeğlerim"

Tabi ya! Orada olmalıydı. Son hızla caddeye koşarken. Bir yerdende yetişe bilmem için defalarca dua ediyordum. Onuda kaybedemezdim. Olurda yetişemezsem asla kendimi affedemem.

Caddeye ulaşınca etrafa bakınmaya başladım.
"Ne olur tanrım onu kurtarmam için yardım et!" taksinin tabelasını görmemle kolum koparcasına durması için elimi salladım. Yanımda dururken kapıyı açıp kendiki içeri attım.

"Merkez ana yoluna.. Çok hızlı gidin lütfen" taksi söförü sadece başını sallamakla yetinmişti. Arabayı hızlandırarak devam ederken aklıma jungwoo hyungu aramak gelmişti. En azından biri daha yanımda olursa daha kolay atlata bilir gibiydim.

"Hyung!" sesim öyle korkunç çıkmıştı ki...

"Oh tae sorun ne?"

"Jungkook..  hyung oraya gitmiş. Ve garip mesajlar attı. Korkuyorum"

"Ne! Şu velet! Hemen geliyorum." der demez telefonu suratıma kapatmıştı.

"Biraz daha hızlı ajusshi!"

"Elimden geleni yapıyorum"  elim ayağım birbirine dolanmıştı. Korkuyordum. Aptal çocuğun bu davranışları beni yormuştu.

Her geçen saniye sanki korkuma iğne batırarak daha çok çığlık atmasını sağlıyordu. Aklımdan tonlarca geçen kötü sahnelerde buna eklenince çıldırmak üzereydim. Başımı iki elimin arasına alarak bastırdım. Biraz olsun acısının dinmesini istiyordum. Ama hiçbir işe yaramıyordu. Kafamı kaldırıp nerede olduğumuza baktım. Gelmiştik.

"Şurada dururun lütfen" başıyla beni onayladı. Cebimdeki son kalan parayı hızla çıkardım. Oysa bu parayı onun istediği ayakkabı için ayırmıştım. Bu parayı onu kurtarmak için harcamak yerine mutlu olması için harcamak istemiştim. Hayatın ne getireceğini asla kestiremiyoruz.

Taksi durunca. Hızla parayı uzatıp arabadan çıktım. Koşarak etrafı tarıyor ona dair biz iz bir silüet arıyordum. Hızla geçen araba sesleri kulaklarıma dolarken o günden bir kaç görüntü geliyor gözlerimin önüne. Gözlerimi kapatarak başımı sağa sola sallıyorum. Şuan düşünmem gereken tek şey jungkook olmalıydı.

Ve sonunda onu görüyorum. Hızla geçen arabaların olduğu yola bir adım atmıştı.

"Jungkoooook" son sesimle bağırdım. Ama beni duymamıştı. Tekrar bir adım attı. Ağladığını sarsılan bedeninden anlıyordum. Ve ben ona doğru dahada olacakmış gibi hızlıca koştum. O zifiri karanlıkta görünen araba farları aydınlatıyordu etrafı. Ve o araba farlarının biri onun üzerindeydi. Arabada bende gittikçe ona yaklaşırken korkum kalbimi zorluyordu. Ve sonunda yanındaydım. Hızlıca onu itmemle vücudumdaki sızıların hissiyatı beni çıkmaz bir acıya sürükledi. Taklalar atarak havalınırken en son gördüğüm yıldızlar sanırım beni yanlarına almak için gelmişlerdi.





Yeni hikayeyle merhabalar😊
Umarım istediğim şekilde yazmayı becerebilirim😁

Nepenthe/Kim Taehyung✔Where stories live. Discover now