herşey açığa çıkıyor

2.3K 176 13
                                    

Alt kata inip bir kaç kapı daha geçtikten sonra o gösterişten bende kusma isteği oluşturan salona girdik. Biraz daha yürüdüm. Merak etmemek elde değildi. Önemli misafir demişti.

Arkasından gördüğüm ara ara saçında beyazlar olan adamın önüne geçtim. Benim geldiğimi görmesiyle elindeki gazeteyi kenara koyup gülümseyerek bana baktı.

"Ayakta durma. Otur lütfen" küçükken babam herzaman zeki bir çocuksun derdi. Görsel hafızamın hayranı olduğunu sıksık duyardım ondan.
Karşısına oturdum tanıdık yüzün. İnsan yaşlandıkça biraz değişirdi. Ama asla değişmeyen yüz hatlarına sahiptik. Mesela gözler, dudaklar,burun şekli,kaşlar, alındaki saç çizgisi, ve ses!

"Sizi hatırlıyorum. Birkere babamın yanında görmüştüm sizi"

"Baban hep zeki bir çocuk olduğunu söylerdi. Haklıymış"

"Açıkcası direk konuya gireceğim neden burada olduğumuzu öğrenmek istiyorum"

"Jungkookun geldiğinde söylemek istiyordum"

"Jungkooku bu işe karıştırmadan önce ben öğrenmeliyim"

"Öyle olsun. Ne öğrenmek istiyorsun"

"İlk olarak neden buraya getirildik"

"Çünkü sizin ölmenizi isteyen kişiler var bunun için buradasınız"

"Peki bizi neden korumak istiyorsunuz?"

"Çünkü babanıza söz verdim. Ve senin yardımında gerek"

"Nasıl bir yardım bu?"

"Bu uzun bir konu" arkama yaslanıp gülümsedim. Kenarda bizi dinleyen jisooya baktım. En az benim kadar oda meraklıydı. Demekki cidden bilmiyordu.

"Malum beni koruması için tuttuğunuz kişi işinde okadar iyiki adım atamıyoruz dışarıya. Bu sayede inanılmaz derecede boş vaktim var. Siz anlatın ben dinleyeceğim"

"Peki öyle olsun delikanlı. Ondan önce burnuna ne olduğunu sorabilirmiyim?" o öyle söyleyince elim direk burnuma gitmişti. Unuttuğum acı geri gelmiş ve gözlerimin dolmasına sebep olmuştu. Bana çarpan araba kadar kuvvetli ele sahipti. Nasıl bir kız bu? Kızların güçlü olduğu nerede görülmüş.

"Kapı çarptı. Hemde sağlam bir şekilde!" yandan ona bakmıştım. Mahçup şekilde kafasını yere eğmişti. Bir ihtimal ispiyonlasam mı diye düşünmedim değil!

"Ah geçmiş olsun"

"Teşekkür ederim. Şimdi bizden ne istediğinizi söyleyin"

"Jisoo içeri kimsenin girmesine izin verme" onun onayladığını görünce geri bana döndü.

"Biliyorsun ki baban muhabirdi. Birlikte bir iş üzerindeydik. Yer altındakilerin yöneticisi olan şimdiki en büyük iş adami kim yun'u yerle bir edebilecek bir video çekmeyi başardık. Tabiki bunun bedeli ağır olmuştu. Önce kameraya çeken arkadaşımız o yerde vurularak öldürüldü. Biz kaçmayı başarmıştık. Sonrada baban.." babam mı? Babam jungkookla bizim kavgamız yüzünden değilde bu adamlar yüzünden mi ölmüştü.

"O yerden kaçarken sadece babanı görmüşlerdi. Başına gelecekleri bildiği için sizi onlardan uzak tutmak istedi. Beni aradı. Sizi yazlığa götüreceğini ve geri dönüp bu videoyu haber yapmamız gerek olduğunu söyledi. Onu onaylamıştım. Olurda ona birşey olursa bu haberi yayımlayamadan sizi korumamı ve sakladığı videonun yerini ancak senin bulabileceğinide eklemişti. Sonrası o adamın ayarladığı bir kamyon kazasıyla suikasta kurban gitti. Baban bukadar erken geleceklerini düşünmemişti. Şanslıydık ki siz kurtula bildiniz. Kısaca senden yardım istiyorum. Babanın ve jungki nin intikamını almalıyız. Baban ve o boşuna ölmüş olmamalı" haklıydı. Ama çok merak ettiğim birşey vardı. Neden şimdi?

Nepenthe/Kim Taehyung✔Where stories live. Discover now