9

263 9 0
                                    

Pov Leon

A: we moeten praten en deze keer bij mij thuis.

Ik las het bericht en wist niet hoe ik moest reageren. Zou ze breken? Wou ze verder gaan dan de vorige keer? Er waren zoveel mogelijkheden.

Snel antwoordde ik maar dat het oké was. 

Ik poetste mijn tanden en nam mijn jasje. Het was mijn zwarte jasje. Het was mijn favoriet en duidelijk Alice was ook gek op deze. 

Ik nam mijn fiets en vertrok zo vlug als ik kon. Aangekomen zette ik mijn fiets aan het hekje. Ik belde aan. Ze deed de deur open. Ze had een leuke gescheurde broek aan.

Ik ging naar binnen. Haar huis was best gezellig. Er stond een zetel aan de open haard. Daar gingen we zitten. Haar ouders waren weg dus het huis was van ons.

Alice begon het gesprek. Ze zei dat dit niet verder kon. Het brak mijn hart. Ik hield van haar. Ze had gelijk als ik haar wou ging ik moeten breken met Marie. Maar het zou haar hart ook breken. Er ging zeker iemand pijn leiden. Maar wie? daar wou ik niet aan denken. 

Na een uurtje ging ik weer naar huis. Ik hielp natuurlijk eerst met opruimen. We hadden best wat cola gedronken dus we deden eerst die flessen weg. Toen liet ze me buiten. Ze ging nog mee tot aan mijn fiets en wachtte tot ik was vertrokken. 

Toen ik haar straat uitreed hoorde ik een stem.

Ik hoopte dat het Alice was maar dat was niet zo.

Het was Marie.

Ze vroeg me hoe het ging en wandelde mee tot aan mijn huis. Ze bleef aan mijn deur wachten tot ik binnen was.

Net toen ik de deur met mijn sleutel wilde openen kwamen mijn ouders thuis.

Ze zagen Marie staan en gingen naar haar toe. Mijn ouders vroegen haar of  ze wou blijven eten. Ze zei ja.

Wat zou Alice hiervan denken?

i kissed him✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu