1.Bölüm: "Romantik Haydut"

416 163 14
                                    

Öncelikle herkese merhaba☺️ Yeni bir kitap, yeni bir aşk, yeni karakterler, yeni bir kurgu ile sizlerin karşısına çıkmak istedim. Sizde zaten okuyunca ne kadar farklı olduğunu anlayacaksınız. Daha önce birkaç tane deneyerek yazdığım kitaplar oldu ama onları kaldırdım çünkü yeterli bir birikimim olmadığını düşündüm o yüzden biraz birikim yapmak istedim ve yaparak geri geldim. Umarım beğenirsiniz şimdiden herkese iyi okumalar diliyorum. Okuyan herkesede teşekkür ediyorum...☺️


"İyi geceler" dedi genç adam "bugünde yine mutsuzsun öyle değil mi? Sevdiğiniz insana birgun daha seni seviyorum demediniz değil mi? Elini tutamadınız, kokusunu içine cekemediniz beraber gülemediniz,beraber sohbet edemediniz yanılmıyorum umarım? Ve yine yeniden keşke şuan yanımızda olsaydi dediğiniz insan yine yanınızda olmadı?" dedi radyodaki tanımadığı adam.

Kendisine romantik haydut diyordu bende sebebini bilmeden 3 aydır her gece tam 00:00'e kadar onu bekliyor onu dinliyordum. Sesi o kadar güzeldiki onu dinlemeden uyuyamıyordum. Ne büyük bir ironi değil mi tanımadığım, adını, yüzünü bilmediğim bir adamı dinleyip uykuya dalıyordum. Hep düşünmüşümdür acaba bu romantik haydut nasıl biri diye yakışıklı mı?, çirkin mi?, gözleri renkli mi?, burnu nasıl, ağzı nasıl, bakışları nasıl? Bizim okulda olduğunu söylemişti. Ama ben bir türlü bulamamıştım onu. Ahh söylemeyi unuttum ben radyo ve televizyon bölümünü okuyorum ve romantik haydutta bizim bölümde okuduğunu söylemişti ama ben onun sesine benzeyen hiç kimseyi bulamamıştım. Evet delirdigimi düşüneceksiniz ama gerçekten bütün insanlarla konuştum bunu yaptım. Onu bulabilmek icin nedensiz onu görmek ve bulmak istiyordum. Kafamdaki düşünceleri bir torbaya bağlayıp kenarıya bıraktım ve adının romantik haydut olduğunu öğrendiğim adamı dinlemeye devam ettim.

"Ela gözlerin için bu saçmalıklara katlanıyorum. Ama şuda varki sesimi duyduğunu bilmek bile bana mutluluk veriyor." dedi genç adam her gece ela gözlü bir kızdan bahsediyordu onu sevdiği belliydi sürekli bahsederdi. Bende hep kendi üstüme alınırdım sebepsizce genç kız tekrardan kulak verdi genç adama.

"Ve bu şarkı benden sana gelsin ela gözlü güzel kadın herşey senin için sana, bana, bize yanı en güzel uyan şarkıyı gönderiyorum sana şuan kesin uzanmış beni dinliyorsundur. En güzel uykuların benim sesimi dinleyerek olsun "Koray Avcı senin için değer" sana ve şuan benim gibi olan herkese gelsin" dedi ve programı bitirdi. Bende müziği dinleyerek gözlerimi kapadım.

Sabah güneşin ışığıyla gözlerimi araladım. Gözlerimi ovuşturarak yatağımdan doğruldum. Yatakta oturur bir vaziyette durup ayaklarımı sarkıttım ve gözlerimi cama çevirdim. Güneşin ışığı odamı aydınlatırken odamın kapısı aralandı içeriye giren annem bana gülümseyerek

"günaydın minik kuşum." dedi. Bende uykulu gözlerle anneme hafif bir tebessüm ederek.

"Günaydın annecim." dedim.  Annem benim bu halime gülerek yanıma oturdu.

"hadi kaldır poponuda kahvaltı hazırladım. Baban seni bekliyor." dedi. Anneme gülümseyip ayağıya kalktım

"Tamam 10 dakika hazirlaniyorum." dedim.

Annem gülerek ayağıya kalktı ve

"5 dakika." dedi. Banyoya girmeden.

"8" dedim ve cevap vermesine izin vermeden banyonun kapısını kapattım.

Banyodaki işlerimi hallettikten sonra içeriye girip üzerimi değiştirdim ve aşağıya indim. Babam ve annem kahvaltı masasına oturmuş beni bekliyorlardı. Gülerek babamın boynuna atladım.

Kısa Bir Şiir Seni Seviyorum Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin