13.Bölüm "Ama Umurumda Değil"

78 24 9
                                    

Merhaba kısa bir şiir seni seviyorum okuyucuları^^ nasılsınız umarım iyisinizdir size yeni bölüm yazdım umarım seversiniz. Bu arada oy ve yorumlarınızı bekliyorum. Yanlışım varsa şimdiden affola çok konuştum yukarıdaki müziği açıp okumaya başlayabilirsiniz keyifli okumalar.   

    Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants
^^

    Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants^^

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.





"Bu- bu ne demek oluyor." Diye sordum tekrar o ise ciddi bir ifadesiyle sandalyesine geri yaşlandı.

"Şu demek oluyor fena halde kandırılıyorsun. Sadece bunlar değil o sürekli senin etrafında gezen Gökhan var ya o bile seni kandırıyor." Anlamıyordum Gökhan'la ne alakası olabilirdi ki bu durumun?

"Seni sürekli benden korumasını isteyen kişi Akeldi. Anlasana artık Gökhan ile Akel uzun süredir arkadaşlar ve Simge bu durumu biliyordu sana söylemedi çünkü Akele aşık olmanı istedi."

"Bunların hepsi yalan!!!!? Hepsi senin uydurman!!!" Diye avazım çıktığı kadar bağırdım. Yanımıza bir garson geldi.

"Efendim lütfen sessiz olunuz müşterilerimiz rahatsız oluyor." Diye beni uyardı ama ben cevap vermedim benim yerime Ceyda cevap verdi.

"Tamam bir sorun yok. Lütfen gidermisiniz." Dedi garson onu dinleyip yanımızdan ayrıldı. Ceyda bana doğru eğilip sessiz bir tonda konuşmuştu.

"Biraz sakin olur musun artık." Ağzımın içinden.

"Tamam." Diye cevap verdim dilimi dudaklarımla ıslattım "Devam et."

"Ayperi üzgünüm benden değil Akelden öğrenmeni çok isterdim ama Akel sana asla söylemezdi. Bak eğer bana inanmazsan radyoyu kır içinde dinleme cihazına benzer bir cihaz çıkacak yada git Simgeye sor. Gökhan'ın evinde yapıyorlar bu programı Gökhan'ın evi hemen sizin evin yan tarafındaki binada öyle değil mi?" Dediğinde bunları nerden bildiği aklıma takıldı hemde öyle bir takıldı ki kalbimin tam ortasına bomba niyetine düşürdü. Ya akelle aralarında eskiden bir seyler yaşanmışsa? Diye düşünmeye başladım.

"Sen- sen nerden biliyorsun bütün bunları?" Gülümsedi.

"O aptal düşüncelerini kafandan çıkar. Akel, ben, Gökhan, Simge çocukluk arkadaşlarıyız aynı mahallede büyüdük tabi onlar bizden küçüktü." Gözleri uzaklara gitti sanki o eski günlere.

"Hiç arkadaşları yoktu ikisininde sosyal değillerdi bizim gibi. Akel ve ben onları aramıza aldık beraber yedik beraber içtik ama Akelle onlardan yaşta büyük olduğumuz için ayrılmak zorundayız. Üniversite sınavına girdik ikimizde yüksek puanlar aldık üniversite tercihlerini yaptık ayni üniversitede ayni okulu aynı bölümleri okuduk. O zamanlar simge ve Gökhan üniversite 3 sınıftaydı bizde mezuniyet için hazırlanıyorduk. İkimizde çok iyi bir şirkette staj yaptık ve bizi ordan çok beğenmişlerdi öyle orda çalışıp geçiniyorduk." Sonra bana döndü önündeki bardağından bir yudum alıp tekrar bıraktı.

Kısa Bir Şiir Seni Seviyorum Where stories live. Discover now