9.Bölüm: "Ben Seni Çok Sevdim."

201 74 3
                                    

 
'Yukarıdaki müziği açalım öncelikle^^ keyifli okumalar'


  'Yukarıdaki müziği açalım öncelikle^^ keyifli okumalar'

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.





Tik...

Tak...

Tik...

Tak...

Saniyeleri, dakikaları, saatleri sayıyorum. Tam yarım saat sonra mezuniyet balosu vardı. Ben evde delice koşuşturup heyecandan herşeyi ters yapıyordum. Saçlarım, makyajım yapılmıştı. Üzerimde aldığım kırmızı elbiseyle her şekilde hazırdım. Annem yatağımın üstünde oturmuş beni seyrediyordu büyük bir mutlulukla. Kapım tıklatıldı benim elim ayağım titriyor halde sadece kısacık bir şekilde gel lafı çıkmıştı. Kapı açılmış babam içeriye gelmişti. Oda annemin yaptığı gibi yatağımın üstüne oturup beni seyretmeye başladı. Onlara gülümseyerek bakıp

"Nasıl oldum?,İyi miyim?,Hı?,Güzel oldum mu?" Diye ardı ardına sorularımı sıraladım. Babam annem bu duruma güldüler. Babam annemden önce atılıp.

"Çok güzelsin güzel kızım." Dedi annemin gözleri dolarak boğuk bir sesle konuştu.

"Harika görünüyorsun tatlım." Babam anneme gülümseyerek.

"Tıpkı senin gençliğine benziyor." Annem babamın omzuna minik bir şekilde dokunup.

"Ne yani sen bana şuan yaslandığımı mı ima ediyorsun?" Dedi onların bu hallerine gülümsedim. Mutluydu, mutluydum, mutlulardı içimdeki iğrenç espiri yapan tarafıma kızıp kendime geldim. Babam annemin saçlarından öperek.

"Hayır. Senin her yaşta güzel olduğundan bahsediyorum." Annem sırıtarak babamın tekrar omzuna vurdu.

"Yaaa salak söyleme şöyle şeyler." Babam gülerek sarıldı anneme.

"Üzgünüm güzelim her zaman duyacaksın." Dedi. Ben işaret parmağımı göğsüme vurup.

"Burda benden bahsediyoruz kumrular. Konuyu saptırmayın lütfen." Dedim. Babam ve annem ayağıya kalkıp aramızdaki kısa mesafeyi kapatıp yanıma geldiler. Babam saçlarımdan öperek.

"Tebrik ederim kızım ilerdeki hayatında hep böyle başarılı olursun inşallah" annemde babamın dediğini tekrar edip "inşallah" dedi ellerini havaya kaldırıp yüzüne vurdu. Babam ellerini cebine sokup içerisinden iki tane kırmızı kutu çıkardı.

"Buda bizim sana hediyemiz güzel kızım umarım beğenirsin." Dedi babam kutuları açarken. Kutuların içinden çıkardığı kolyeyi kendisi alırken küpeleri annem almıştı. Babam kolyeyi takarken annemde küpeleri takıyordu. Benimde gözlerim dolmuş onları izliyordum. Annem küpeleri takınca gözlerime baktı.

Kısa Bir Şiir Seni Seviyorum Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin