6.🎶Güvenin getirdiği kötü sonuç.

2.2K 214 46
                                    

*şarkıyı dinleyin,çok güzel.

*

"Seni görmek istemiyorum!"

Ögeday beni bırakıp gittiğinde kendimi öylece yolu izler bulmuştum.

Önemli olan kırılmış olmam değildi,pes etmememdi.Neden?Neden pes edemiyordum?Ezilip her defasında gülerek karşısına nasıl çıkıyordum?

Biri kolumdan tutup çektiğinde babamla gözlerimiz kesişti."Neyin var?"

"Hiç.Sadece yorgunum."

Kaşları çatıldı anında.Derin yeşil gözlerinde belirsizlik izleri gezinirken iç çektim.  "Gidelim."

Suskunluk aramızda duvar oluştururken otelden içeri girmiştik.

Buraya gelirken aklımdan bile geçmezdi bunları yaşacağımız.Her zaman ki gibi olacağını düşünmüştüm yaz tatilimin.

Ne değişti?Hayatımda yeni birileri girdi.Peki ben nasıl bu kadar kolay kabul ettim?

*

Üzerimde pileli beyaz bir etek ve pudra pembesi askılı bol badim verken,ayağıma kırmızı spor ayakkabılarımı geçirdim.Bugün babamın arkadaşının,kızının-hani şu Aleyna olan-doğum günüydü.

Birbirimizden hiç haz etmediğimiz Aleyna,beni arayıp kendisi davet etmişti.Her ne kadar şaşırsam ve kabul etmesemde sonunda ikna etmeyi başarmıştı beni.

Omuzumda biten saçlarımı bol bir at kuyruğu yaptım.Dudaklarıma nemlendiricen başka bir şey sürmeyerek otelin odasından çıktım.Sıcakta makyaj yapmayı sevmezdim.Yüzüm terlemeye başladığında kendimi rahatsız hissederdim.

Evleri otele yakın olduğundan yürüyerek ulaştım.Kapıdan müzik seslerini duyuyordum bile.Hatta kapıda bir kaç tane erkek ve kızlardan oluşan grup kendi aralarında konuşup eğleniyordular.

Aleyna şu Edip adında ki çocukla gülüşerek kapıya doğru gelirken Aleyna beni görüp el salladı.Kafamı hafifçe eğerek selamladım onu.

"Gelsene içeri,Fahriye."dedi Aleyna.

Kendimden bir yaş küçük olduklarını bildiğim insanların arasında garip duracağım için sadece kapıdan girip onların yanıma gelmesini beklemeye başladım.

Edip hafif gülümsedi selam anlamında.Aleyna'ya dönüp elimdeki hediyeyi ona uzattım."Kutlarım."

Elimden hediyeyi alıp,"Ah,teşekkürler."dedi."Çok sevindim gelmene.Geçen ki tavrım için özür dilemek istemiştim.Kabalık ettim üzgünüm."

Omuz silktim."Unuttum bile."

Aleyna hediyeyi Edip'e verip hafif ellerini çırptı."Burda hiç yabancılık çekmeyeceksin.Abim'in arkadaşları da burda.Seni onlarla tanıştırmamı ister misin?"

Gözlerim evin her tarafında gezinirken kafamı iki yana salladım."Hayır,teşekkürler.Aslında ben..."

"Gitmeyi aklından bile geçirme.Şimdiden kendine bir arkadaş bulmalısın.Yoksa oyunlarda dışlanırsın,Fahriye."diyerek öyle suratıma bakarken,ardından güldü.

"Hadi gel."dedi Edip Aleynayı da yanına çekerek.Istemeyerek içeri geçtik.Aleyna oynayarak büyük bir grubun önünde durdu.

"Gençler ve abazalar,bu Fahriye.Ona iyi bakın.Ben kaçtım.Yanınızda yaşlı hissediyorum kendimi."

Her kes güldüğünde kendimi kurtların arasına atılmış kuzu gibi hissettim.Üç tane kız isimlerini söylerken onların isimleri aklımdan anında uçup gitmişti.

Koca Yaşlı Şişko Dünya.Where stories live. Discover now