24.Bölüm

1.2K 41 2
                                    

Düzenlenmiştir.

İyi okumalar......

Multimedya: Kaan

3 ay sonra

3 ay olmuştu. Barış öleli 3 ay olmuştu. Kardeşimi kaybedeli 3 ay olmuştu. Dile kolay 3 ay. Hiç bir şekilde yeri dolmuyordu.,doldurulmuyordu. Gamze desen zaten hayattan kopuk kendi halinde yaşıyordu. Evden okula okuldan eve. Yüzünü zar zor görüyorduk. İyice içine kapandı. Ağzı var dili yok. Tek yaptığı şey ders çalışmak ve kitap okumaktan ibaret. 

Oturduğum yerde doğrulup;

"Gamze gerçekten kendini boşuna üzüyorsun. Barış üzülmeni istemezdi senin. İnan seni bu halde görse kahrolurdu." bu dediğimi 3 aydır bilmem kaç kez daha tekrarlıyordum.

"O benim üzülmemi hiç istemezdi. Bir keresinde ağlarken yanıma gelip sırf ben ağladığım için ağlamıştı. Bir daha ne olursa olsun ağlamayacaksın demişti bana."

"Bak işte ağlamanı istemiyormuş."dedi Yağmur sitem edercesine.

"Şimdi Barış hayatıma hiç girmemiş gibi yapacağım. Sanki onu hiç tanımamış gibi,sevmemiş gibi, öpmemiş gibi..."elinin tersiyle sildi gözyaşlarını."....ama bu onu unutacağım anlamına gelmeyecek." kendini toparlayıp;

"Şimdi ben güzel bir duş alacağım sonra eniştelerimi de çağırın pikniğe gidek. He ama söyleyin çok erken gelmesinler."

"Heh şöyle be! Gamze sahalara geri döndü!"diye bağırdı Yağmur.

"Ama ben o enişten dencek adamla küsüm."dedim küçük bir çocuk gibi dudak büzerek.

"Ölüm var. Üzme onu. Kavga et bağır çağır söv ama bırakma onu! Hayatını yaşa. Şimdi gençsin yaşamanın tam zamanı!" gözleri dolmuştu,benimde dolmuştu.

"Haklısın aslında Gamze affedeceğim o baş belasını..."

Kısa süre içinde hazırlanmıştık. Gamze duş alırken bende bir koşu eve gidip uygun bir şeyler giymiştim ve piknik için bir kaç malzeme almıştım.

 Gamze duş alırken bende bir koşu eve gidip uygun bir şeyler giymiştim ve piknik için bir kaç malzeme almıştım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Alara'nın giydikleri

Alara'nın giydikleri

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
SONHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin