69.Bölüm

228 16 1
                                    

Düzenlenmiştir.

İyi okumalar....

Gözlerimi yavaş yavaş açtım. Boynumda ve belimde hissettiğim ağrıyla yüzümü buruşturdum. O sırada kucağımda yatan Berke'yi gördüm. Dün gece film izlerken uyuya kalmıştı kucağımda bende onu uyandırmak istemediğim için ses çıkarmayıp koltukta uyudum.

Yüzünü incelemeye başladım. Uyurken bir başka güzeldi. Çıkık elmacık kemikleri onu ayrı bir yakışıklı yapıyordu. Eğilip başını öptüm. Şu sıralar çok yorulduğu için yine sesimi çıkarmayıp ellerimi saçları arasında gezdirmeye başladım.  Bu sırada hoşuna giden mırıltılar çıkardı. Bu haline güldüm. Sonra birden gözlerini açtı.

"Demek uyanıksın seni numaracı." dediğimde kahkaha attı. Kahkası bütün evde yankılanırken benim de kahkahalarım karıştı ona.

"Niye numaracı oluyorum ya! Hoşuma gitti saçlarımla oynaman."

"Ay hiç laf da söylenmiyor. Bir şey demedim."

"Bugün kendime tatil ilan ediyorum. Hadi devam et saçlarımla oynamaya."

"Çok isterdim Berke ama karnım çok aç ve tuvalete gitmem gerek." dediğimde sanki çocukmuş gibi dudaklarını büzdü. Sonra doğruldu. Bana dönüp dudaklarıma küçük bir öpücük bıraktı. Gülümseyip ayağa kalktım.

Tuvaletten çıktıktıktan sonra tekrar salona geçtim. Berke'yi tekrar yatmış görünce güldüm. Mutfağa gideceğim sıra aklıma gelen şeyle Berke'nin yanına gittim.

"Berke?"

"Hımm." dedi  uykulu uykulu.

"Ben diyorum ki bizimkileri de çağıralım kahvaltıya."

"Baş başa yapsak ya." dedi gözleri halaa kapalıyken.

"Ya Berke hadi ne zamandır bir araya gelemiyoruz özledim hepsini."

"Peki peki kıyamadım yine sana."

"Yaaa teşekkür ederim." deyip yanağını öptüm.

Masanın üzerindeki telefonumu alıp hemen mutfağa geçtim. Onlara mesaj attıktan sonra önce çay suyu koydum. Gerekli malzemeleri buzdolabından çıkarıp tezgaha koydum.

Yaklaşık bir saat sonra her şey hazırdı. Krepler yumurtalar patates kızartması sucuk daha neler neler hepsi tamamdı. Bir ara ben krepleri yaparken Berke yanıma gelip bana yardım etmişti.  Birlikte çok eğlenmiştik. Sanki evli gibiydik. Mükemmeldi. Şimdi ise beraber masayı hazırlıyorduk.

"Her şey tamam olduğuna göre ben üzerimi değiştirip geliyorum." deyip odama geçtim. Dolaptan siyah taytımı ve bordo sweat çıkardım. Giyinip aynaya baktım. Sanırım saçlarımı toplasam iyi olacaktı. Önce saçlarımı taradım sonra ise at kuyruğu yaptım. Bu sırada kapı çaldı. Hemen odamdan çıktım. Hepsini gördüğümde gülümsedim.

"Hoşgeldiniz." herkes tek tek cevap verirken bir yandan montlarını çıkarıyorlardı. Emre yanıma geldi ve elindeki poşeti bana uzattı.

"Simit aldım sıcak sıcak yeriz diye."

"Teşekkürler Emre. Ben hemen tabağa koyup geliyorum. Siz masaya geçin." deyip mutfağa gittim. Bu sırada kızlarda arkamdan geliyorlardı.

"Dün Berke'nin şirketine gitmişsin."

"Siz nereden biliyorsunuz?"

"Dün Emre söyledi. Bir kız mı ne gelmiş kıza bayağı iyi laf sokmuşsun. Silikonlar falan." deyip kahkaha atmaya başladı Gamze. Ardından  ben ve Yağmur da kahkaha atmaya başladık.

SONHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin