41.Bölüm

653 24 2
                                    

İyi okumalar...

Düzenlenmiştir.

Alara'dan devam

Yağmur'un anlattıklarından sonra ağzım bir karış açık kaldı. Yani Emre'nin annesini daha önce çok görmüştüm ve hiç böyle yani nasıl denir kötü biri olduğunu düşünmedim. Emre gibi melek gibi bir çocuğu nasıl yetiştirdi aklım almıyor. Şuan onun durumunu düşünemiyordum bile. Berke'nin anlattıklarına göre annesine babasından daha çok düşkünmüş ve en yakınının böyle birşey yapması pnı yıkmış olmalı.

"Emre nasıl iyi mi?" tabii bu sorunun cevabını az çok tahmin edebiliyordum.

"Yani iyi olmaya çalışıyor. O gece iki kez kabus gördü. İkisinde de anne diye sayıklayarak uyandı. Sonra o kocaman adam  kucağımda ağladı. Çok üzgün. Üstelik olayların üstünden bir hafta geçmiş olmasına rağmen."

"Peki ne zaman boşanacaklar?" diye sordu Gamze.

"Sanırım bu çarşamba. Avukat ilk celsede boşanırlar dedi. Nasıl olsa ortada aldatma var, kanıtlar var.  Ayrıca babası o kadına hiçbir şekilde nafaka ödemeyecek."

"Peki anladım." dedi Gamze o da en az Yağmur kadar üzgündü.

Düşünmem gerek. Onun morelini bir şekilde yerine getirmemiz gerekiyordu. Berke sürekli Antalya'ya gitmek istediğini dile getiriyordu. Ne de olsa dedesi ve babaannesi orada. Giderken hep beraber gitmek istediğini de söylemişti. Acaba hep beraber gitsek hem Emre bu sıralar burada olmasa daha iyi olur. Hemen Berke'yi aradım. Kızlar ise anlamayan bakışlarla bana bakıyorlardı.

"Efendim canım"

"Berke ben sana bir şey söyleyeceğim. Hani sen Antalya'ya gitmek istiyorsun ya bu haftasonu yani yarın gitsek. Hem bu arada Emre buralardan uzaklaşır ve iyi gelir diye düşünüyorum. Sen ne düşünüyorsun?"

"Haklısın aslında. Gelmek istemez büyük ihtimalle ama ikna ederim."

"Tamamdır. Ben yarın gidelim dedim ama uçak bileti bulabilir miyiz ki?"

"Sen onu dert etme biz hallederiz."

"O zaman sen bana haber ver ona göre hazırlanırız."

"Tamam canım görüşürüz." birşey demeden telefonu kapattım.

"Kız deli önce bize sorsaydın ya!" dedi Gamze.

"Kabul edeceğinizi bildiğim için sorma gereği duymadım."

"Aferin sana. Peki hemen yarın mı gidiyoruz?"

"Evet."

"Oha Alara neden söylemiyorsun? Ben kaçıyorum malum uzun kalırız eşya hazırlamam lazım." dedi Yağmur endişeli bir şekilde.

"O zaman bende kaçar bende hazırlanayım." malum 1 hafta içinde yeni evime taşınmıştım. Biraz zor olmuştu Emre'nin durumu malum. Bugün de Yağmur bizi toplamış daha fazla içine atamayacağını söyledi ve anlattı.

Kızları yolcu ettikten sonra valizimi çıkarıp dolabımın karşısına geçtim. Acaba ne kadar kalacağız? Malum havalar sıcak olduğu için biraz şort ve tişört koydum. Bir kaç pantolonu ve elbise de koydum. Diğer gerekli bir kaç eşya daha koyup valizi kapattım. Diğer küçük valizi çıkarıp içine ayakkabılarımı ve bir kaç okuma kitabı koydum. Hazırdı. Sırt çantama da su kulaklık şarj aleti sakız ve uçakta okumak için kitap koydum. Herşey tamamdı.

Tayfa katliam

Gönderen Berke: Gençler ancak sabah 5 e bilet bulabildim. O yüzden 4 de hazır olun.

SONHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin