60.Bölüm

346 13 3
                                    

İyi okumalar...

Düzenlenmiştir.

Alara'dan

Doğum günü partim gayet güzel devam ediyordu. Herkes eğleniyordu. Annem, babam,abim,Cemre abla hediyeleri bırakıp ayrıldılar. Biz gençler ise ara sıra dans ediyor ara sıra oturup konuşuyorduk kısacası canımızı ne isterse yapıyorduk. Tek sorun Gamze ve Kaan. İkisinin de gözleri birbirlerinin üzerindeydi. Sadece birbirlerine bakıyorlar ama tek kelime dahi etmiyorlardı. İkisini de bir türlü partiye dahil edemiyorum.

Belimde bir el hissedince kafamı kaldırdım. Elin sahibi Berke.

"Neden somurtuyorsun sen?" kimsenin duymaması adına kulağına yaklaştım ve kısık bir sesle konuşmaya başladım.

"Şu ikisi."dedim Gamze ve Kaan'ı göstererek. "Çok mutsuzlar. Geldiklerinden beri öyle ruh gibi oturup sadece birbirlerine bakıyorlar. Bu durum canımı sıkıyor. Sanki paritde değil de cenaze evinde gibiler."

"Şış! Ne cenazesi! Olanlardan sonra böyle olması doğal. Onları birbirleriyle konuşturmamız lazım. Yoksa barışmazlar."

"Doğru söylüyorsun da nasıl konuşacaklar. Daha bizle konuşmuyorlar."

"Benim aklıma bir şeyler geliyor."

"Ne söylesene!"

"Şimdi değil şimdi seninle şarkı söyleyeceğiz."

"Yaşasın. Uzun zamandır senle şarkı söylemiyoruz ve ben senle şarkı söylemeyi çok özledim."

"Benim özlediğim başka şeyler de var."deyip bakışlarını dudaklarıma indirdi. Aramızda az bir mesafe vardı. Bir santim yaklaşsak dudaklarımız birbirine değecekti. Ona yaklaştım sanki onu öpecekmiş gibi yaptım ve birden yanağını öptüm. Geri çekildiğimde gözleri kapalıydı ve elini yumruk yapmıştı. Sanırım onu biraz sinirlendirmiştim. Gözlerini açtı ve tekrar yanıma yaklaştı.

"Sen bugün kaşınıyorsun. Cezan ikiye katlandı haberin olsun."elimi yanağına götürdüm ve yanağındaki ruj izini sildim. Anlamayan gözlerle bana bakıyordu.

"Şey yanağına ruj bulaşmışta..."

"Ya sabır!"dedi ve elimi tutup sahneye doğru yol aldık. Elime bir mikrofon verdi.

"Ne söyleyeceğiz."

"Daha önce hiç beraber söylemediğimiz bir şarkıyı. Sen şarkıyı biliyor musun bilmiyorum ama zaten bilmesen bile şarkıya ayak uydurabiliyorsun." dediğinde güldüm.

"Peki madem başlayalım." elimi tuttu ve beraber sahneye doğru yürümeye başladık. Sahneye çıktığımızda herkes bize odaklanmıştı. Ben ise hala hangi şarkıyı söyleyeceğimizi düşünüyordum. Daha önce birçok kez şarkı söyledik hem sahnede hem yalnızken ama hiç beraber söylemediğimiz bir şarkı deyince aklım allak bullak olmuştu. Arkamı dönüp Berke'nin ne yaptığına baktım. Orkestraya bir şeyler söylüyordu. Daha sonra yanıma geldi.

"Hazır mısın?"dediğinde onu başımla onayladım. Sanki ilk defa sahnede birilerinin karşısında şarkı söylüyormuş gibi heyecanlıydım. Deyim yerindeyse kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Orkestra çalmaya başladığında derin bir nefes aldım. Melodiyi dinlediğimdeyse şarkı tanıdık geldi.

Şarkı sözleri;

Fly me to the moon
 Let me play among the stars
 Let me see what spring is like On Jupiter and Mars 
In other words hold my hand
 In other words baby kiss me 
Fill my heart with song 
Let me sing forever more 
You are all I long for 
All I worship and adore
 In other words please be true
 In other words I love you

SONHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin