Son Söz

19.7K 433 29
                                    

"Herkese merhabalar" ile başlayan serüvenimiz uzun zaman önce bitti fakat ben size veda etme cesaretinde bulunamadım. Veda etmek bana her zaman zor gelmiştir. Belki de bu yüzden bu kadar uzun süre yazamadım. 

Bebeğim hikayesi benim için her zaman çok farklı ve çok özel bir yere sahip. Anne olmadan doğum anını yazmak, bebek için gerekli olan kıyafetler ve dahası... Bunun için bana yardım eden insanlara başta anneme çok teşekkür ediyorum.

Bu hikayeye başlama sebebim aslında herkesten çok farklı. Okulda Edebiyat dersinde öğretmenin verdiği bir ödevdi. Tek sayfalık kısa bir hikaye yazmanızı istiyorum demişti. Ben de elime kağıdı alıp sizin de bildiğiniz ilk cümleyi yazdım. "Canım yanıyordu." Sonrası çorap söküğü gibi gelmedi tabi... Sayısız doğum videosu izledim. Anneme sordum. İçinden bir canlı çıkarken bir kadın ne hissederdi? O acı nasıl tarif edilebilirdi? İnanın ben de bilmiyorum. Bilmeyerek cümlelere döktüm o hissi. Öğretmene kağıdı uzatırken başlık koyamadım dediğimi hatırlıyorum. Aradan iki gün geçmeden öğretmenler odasına çağrıldım ve hocam kağıdı önüme uzatarak adı "Bebeğim olsun." dedi ve tek bölümlük hikayem yarışmaya yollandı. Sonuç ne oldu bilmiyorum. Bilmediğime göre kazanamadım ama bu benim umurumda değildi. Sonra devam etmek istedim ve ilk bölümü buraya aktardım. O zaman hatırlıyorum tek bir kişi bile okumamıştı. Ben yazmaya devam ettikçe sizlere ulaştım. Şimdi ise girişi okuyanların sayısı 33.7K. Bu o kadar ütopik geliyor ki. Hala daha anlamış değilim. Belki de veda etmek istemeyişimin tek nedeni buydu. Kurgum hiçbir zaman kafamda yoktu. Yazdıkça oluştu ve sizlerle beraber şekillendi. Her yorumu okumaya ve cevap yazmaya çalıştım. Keza yazdığımı da düşünüyorum. Sizlerle sohbet etmek ve iletişime geçmek beni rahatlatıyor. İyi ki varsınız.

Bugün bu yazıyı yazma sebebim yine sizlersiniz. Hatırlıyorum bu hikayemiz devam ederken sınava hazırlandım ve sizden 1 yıllık bir süre istedim. Şimdi halime bakıyorum da üniversite birinci sınıf bitmiş. Hayat gerçekten çok çabuk geçiyor. 

Daha yazacak çok şey olsa da sizleri yormak ve sıkmak istemiyorum. İyi ki yanımdasınız, iyi ki buradasınız. Her zaman olduğu gibi yazımı size kokulu öpücükler göndererek bitirmek istiyorum. 

Kokulu öpücükler. 

BEBEĞİM [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now