Part 1 ❤️

12 1 0
                                    

Der går ikke lang tid før jeg rejser mig hurtigt fra sengen. Jeg skynder mig at løbe ud på badeværelset med det tøj jeg tog fra mit skab på vejen. Da jeg har skiftet tager jeg en bolle og sætter mig ned for at spise.
Min mor kommer ud fra hindes værelse, min for hedder forresten Hanne. " Hvorfor så tydeligt oppe i dag?" Spøger hun. " Fordi vi skal hen på den nye skole i dag og så ville jeg være helt klar". " Når ja det er jo i dag. Det havde jeg glemt alt om! Løber Du op og vækker din bror?"
" Det skal jeg nok"
Jeg for spist det sidste fra min tallerken og går op af trappen. Jeg står lidt ved hans dør og lytter min der er ikke en eneste lyd derinde fra.
Stille åbner jeg døren og går hen til hans seng. Jeg snuppede et glas med en smule vand i uden min mor opdage det. Jeg tog glasset hen over hans hoved og væltede vandet ud.
Han satte sig hurtigt op i sengen. Okay nu kan jeg godt se hvad piger snakker om efter de har været her. Han har en skide flot mave.
Okay det er meget mærkeligt at sige om sin bror men han træner vær dag såå. Der går ikke længe før vi sider i bilen på vej til den nye skole

Velkommen til min historie!💙

Gymnasie_livetWhere stories live. Discover now