Part 15 3/10 marton♥️

4 0 0
                                    

Han går ind på billedet og viser mig det. Det er faktisk ret sødt det der billede. Man kan se begge vores hoveder på det.
Han går ind på Instagram og lægger det op. Han skriver; my love<3
Jeg vender mig om så jeg kan give mig et kram. Men typisk ham vil han heller kysse mig Ahah. Vi falder i søvn mens jeg har min ene arm ham.
Næste dag
Vi vågner, tager tøj på spiser og går i skole. En helt normal kedelig morgen. Vor går hvert til sit da vi kommer hen til skolen.
Jeg sætter mig hen på min plads i klasse. Ved side af klara. Hold da op hvor har jeg savner hende. Hun kigger trist op på mig.
" Julia hvor er du været?"
" undskyld at jeg har været så meget sammen med Alex og ikke dig. Hvad siger du til at vi tager en tur i centeret og hygger efter skole?"
" jeg ved ik helt..."
" åh kom nu klara!"
" okay det kan vi godt" sagde hun stille. Efter skole gir vi som sagt i centeret for at hygge os. Vi har lige været hjemme med vores ting kg Hentet nogle penge vis der nu er noget som vi gerne vil have. Vi ender med at sætte os på DN cafe midt i centeret. Vi bestiller begge to en kop varm kakao og drikker det. Vi sidder og snakker om alt muligt. Vi får også snakket ud om vores lille problem....
" jeg er bare glad for at vi kan være sammen lidt nu" fortsætter klara mes jeg for en besked " og nu når vi snakker om Alex... har han lige sendt en besked om jeg vil komme i aften
" skal du så over til ham?"
Føst kl 21 så vi kan SAGTENS hygge i dag"

 har han lige sendt en besked om jeg vil komme i aften" skal du så over til ham?"Føst kl 21 så vi kan SAGTENS hygge i dag"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Gymnasie_livetWhere stories live. Discover now