Part 8❤️

4 0 0
                                    

Vi lagde os ned i sengen og snakkede om en hel masse ting da vi havde spist færdig begge to. Lidt efter lage han sig mellem mine ben mens jeg af op af vægen.
Jeg begyndte at pille lidt ved hans hår. Det var faktisk rigtig dejligt at røre ved Forde han ikke bruger voks i sit hår. Det sidder bare perfekt når han står op!
Han ligger og slapper af mens jeg piller ved hans hår. Det er virkelig blødt. Der går nogle timer vi lægger os til at sove.

Næste morgen
Kan i huske jeg sagde at hans hår sad perfekt om morgenen når han står op? Det sidder pjusket på den perfekte måde.
Jeg sætter mig halvt op og kigger på min mobil. Klokken er10:27 og heldigvis er det lørdag så vi skal ikke i skole. Jeg lægger mig ned i sengen igen og mærker en arm blive lagt rundt om mig. Det er Alex atm. Jeg piller lidt ved hans fingre indtil han tager fat om mig og vender mig rundt så jeg ligger og kigger på ham. Han piller lidt ved min ryg og har et stort smil på læben. Der går en halv times tid hvor vi ligger og snakker før vi tager os sammen til at stå op og lave noget morgenmad. Mens vi står og laver det sidste lægger han en arm om mig og kysser mig på hovedet. Der er nogen der pifter af os? Vi vender os om og ser en høj mørkhårede dreng. Nok to år ældre ind Alex. "Vær nu sød at gå Jason" ham drengen også kaldt Jason går uden at sige et ord. Jeg kigger spørgende på Alex. " storebror" " okay"

Gymnasie_livetOn viuen les histories. Descobreix ara