Part 14 2/10 marton♥️

4 0 0
                                    

Mens jeg pakkede mine ting oppe på værelset snakkede Alex med min mor. Jeg ved ikke hvad de snakker om. Da jeg kommer derned og skal til at gå igen sammen med Alex hvisker min mor noget til mig. " han er en sød dreng" " og en sød kæreste" hvisker jeg tilbage.
Da vi gik ud af døren tog han en arm om mig og kyssede mig på hovedet. Lidt akavet for jeg ved min mor så degnen What ever. Det er normalt at have en kæreste.
Da vi kom hjem til Alex igen satte vi os ned i sofaen og så noget Netflix. Jeg læner mig op af han og han nusser mig stilke i håret. Tænk at han de føste skoledage var en player og nu er han det sødeste af det sødeste.
Det er ikke til at forstå så sød han kan være. Vi ligger og hygger lidt over en time tror jeg. Jeg er ikke helt sikker.
Bagefter går vi ind på badeværelset for at børste vores tænder og jeg skal lige havd børstet midt hår også.
Jeg låner en af hans trøjer som jeg skal sove i. Jeg 'glemte' mit nattøj med vilje derhjemme så jeg kunne sove i hans trøje.
Den er meget mere behagelig.
Vi ligger os ned i sengen. Alex tager sine arme om mig og holder sin mobil så jeg kan se hvad han laver på den. Jeg føler han stoler på mig siden han holder den sådan! Jeg sidder også lidt på min egen så da han beder mig kigge på hans skærm opdager jeg han tog et bilde. " lad mig se!" Siger jeg hurtigt.

Gymnasie_livetOnde histórias criam vida. Descubra agora