Part 13 1/10 marton❤️

4 0 0
                                    

Han vil kun lave lektier hvis jeg kom over og hjælper ham så selfølgelig går jeg derover for at hjælpe. Han håber døren med det samme jeg banker på. Vi går sammen op på hans værelse. Alex holder sin ene hånd på min skulder og giver mig et kys på siden af hovedet.
Jeg sider på hans lår på hans skrivebordsstol men jeg hjælper ham med hans lektier. Vi får lavet næsten en hel stil, noget matematik og så øvet lidt tysk.
Min morfar  er tysker så jeg snakker og godt tysk. Jeg prøver at rejse mig fra stolen men han hiver mig hurtigt ned til han igen. Alex giver mig et kys.
Jeg vil nye. Hvis beg sagde vi ikke snavede såeh.. Ahah!
Mens vi kysser kommer han storebror ind af døren men smækker den hurtigt igen da han ser os. Lidt mærkeligt.
Vi sætter os ned i sengen for at snakke lidt uden jeg skal hjem igen. Jeg sidder ned mine ven henover hans mens vi snakker. Han nusser mit ben hvilket han fantisk er rigtig gode til.
Det var meningen af vi hun skulle have snakket i få minutter men det blev hurtigt til en hel time.  Jeg fik en besked fra min mor.

Vi gik sammen hjem mod mig for at hente mine skoleting til i morgen

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Vi gik sammen hjem mod mig for at hente mine skoleting til i morgen. Han tig min hånd og gav den er kys. " jeg elsker dig virkelig meget Julia"
" jeg elsker også dig Alex!"

Gymnasie_livetDonde viven las historias. Descúbrelo ahora