part 9❤️

3 0 0
                                    

Vi går op og spiser vores mad oppe på hans værelse så Vi kan side og snakke uden at bli e afbrudt. Da vi har spist lægger vi os ned under dynen. Men føst giver han mig en hoodie jeg kan tage på istedet for trøjen. Jeg tager også lige er par. Cowboy shorts på som jeg havde på dagen før. " har nogen nogensinde fortalt dig hvor smuk du er?" Spøger han. " har nogen nogensinde fortalt hvor skøn en person du er?" Han gav mig et stort kram og løftede mig op så mine ven var rundt om hans mave. Jeg holdet om hans nakke med mine hænder.
Han kyssede mig på munden og selfølgelig kysser jeg jo med. Han sætter sig bed i sengen mens jeg stadig havde min om ham. Han tog noget hår om bag mit øre. Vi besluttede os for at gå en tur ned til stranden og hygge lidt. Ikke bade for det er det for koldt til.
Han tog sine fingre og flettede dem ind i mine. Den anden havde han rundt om mig og nussede mig i siden.
Han vendte mig hurtigt om så jeg kiggede lige ind i hans øjnene. Han kyssede mig på panden." Julia jeg elsker dig virkelig virkelig højt!" " jeg elsker også dig"
Alex tager fat om min ryg og trækker mig ind til ham. Jeg kan mærke varmen og duften fra hans krop. Det gør mig tryg.
Han giver mig et kys på panden og nusser mig med sin ene tommelfinger i siden på mig. Vi høre nogen pifte bag os. Automatisk vender vi os om og ser det ergo af dem fra den populære drenge gruppe. Den gruppe Alex selfølgelig er med i.

Gymnasie_livetजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें