I - LÂYEMUT CKS

997 36 16
                                    

Bölüm bir, geçmiş

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm bir, geçmiş.

❄️❄️❄️

"A... a... a! "

Acı dudaklarından döküldü dakikalarca fani günahkar dudaklar arasından. Genç adam geçmişin hayaletleri ile boğușurken bir bir .

"Tanrım! "

1

"Tanrım! "

Ve 2

"Tanrım! "

Ve yine seslendi. Genç adam ızdırabının dinmesini istiyordu peșini bırakmayan canavarlarının onu terk etmesini çaresizlik içinde .

Yaraları vardı derin habis kabuk bağlamıș fakat oluk oluk irin barındıran .

Elleriyle kullaklarını kapattı. Sesler, onları duymak acı veriyordu.

Silahının kabzasını kavradı  gümüș ișlemeler ile ișlenmiș desenin üzerinden gezdirdi namlunun ucunu sakaklarına bıraktı usulca.

Ölmek, ölmek tek kurtuluş olduğunu düșünüyordu.Gözlerini kapadı hayaletleri kısacık bir an onu terk etti belli ki kazandıklarını düşüyorlardı dalga geçer gibi keza haklıydılar.Oyunu kayıp ediyordu bile isteye. Hoș bir koku duyumsadı yasemen kokusu belki de ölmüștü. Hayır namlu kafasında fakat  kurșun namlunun ucunda elleri tetikteydi .

"Ah Tanrım ızdırabım bitmedi mi?

Lanet olsun! NEDEN BUNU BANA YAPIYORSIN?"

Hapisane kușu o buradaydı yanı başında belki görmüş olduğu sikik bir halisinasyondu fakat o koku halisinasyon olmayacak kadar gerçekti .

Karanlığı kurșun misal yaran iki çift zümrüt hare. Bu görmüş olduğu ızdırapdan daha feciydi. O onu öldürmemiș miydi? Kalbinde, ruhunda, her zerresinde onu terk ederey korkakça. Az önce kendi yaralı ruhunu almıș olmasını istemesi gibi gerçekleșmeyen bir dilek.

Gökyüzünden bir bir ardı ardına düșmekteydi yağmur damlaları yer yüzüne. Kötü, iyi, masum, zayıf, ruhsuz her bir ruhun buluștuğu mekan. Vefalı toprak anada buluștu genç adamın sığınağıydı annesinin mezarı. Kuyuydaysasız kement atarsanız tutunacak dal oda geçmişe tutumayı seçmiști. Genç adam için annesinin vefatı ve buna sebep olan kișinin babası olușu onu derinden yaraladı bir kez daha kanadı yaraları.

❄️ LÂYEMUT❄️ Celladın Kafesindeki Serçe  #Wattys2019Where stories live. Discover now