V - LÂYEMUT CKS

444 31 17
                                    

Bölüm beș, gölgenin öpücüğü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm beș, gölgenin öpücüğü.

❄️❄️❄️

Kurtarılmayı istemeyen bir ruh, kayıp, yorgun. Bir gölge, çocukluğu o urgan ip ile meleğini kayıp etmesinin ardından fidye için kaçırılması ve yüzünü sarmalayan canavar olduğunu hatırlatan yara gölgeler ardından saklanmıș duvarlar örmüș . Rafa kaldırmıștı insani duyguları. Buzdan duvarlar örmüș gün gelmiști ki küçük kadın o ördüğü duvarları yıkmaya bașlamıștı. Gürültüsü duyulmaktaydı gölgenin yaralı ruhunda feryat figan .

Gölge öpmüş kanatlarımı bense yaralarından öpmüş sahip olmadığı ıșığı bahșetmiștim.

Günahkar mıydık?

Günahkar mıydım?

Sinisi zehrin beni sarıșına izin verekle. Onun yaralarını, onu sevmekle her zeresini. Kendime bile bunları itiraf etmek zorken fakat ölünün sabahı beklemsi örümceğim ağındaki kelebekin yem olması sarmașık ruhumu sarmıștı .

Beni sinisi apansız savunmasız bırakan zehrin adı adı așk mıydı? En çokta bundan korkuyorumdum ya. Onu sararken kendimi unutmușum. Bu așk değil bu savaștı benim kaybedeceğim her koșulda.

Aklımda tonlarca cevapsız soru vardı. Cevapsız sorularımın onunla ilgili olması sürekli zihnimden def edemem neydi!

Sarmașıklarla döșenmiș eski cam ve gümüș döșemeleri olan kapıdan geçtim. Burnuma çalınan kokuyla gülümsedim. Birden farklı esșiz çiçeklerin olușturduğu koku ve görüntü fantastik ve muazzamdı.

Garip bir șekilde burada bir cennetin mevcut olduğundan dahi habersizdim taki geçen yaz koșturup durmușken kazara  fark etmiștim. Burası huzur veriyici. Zihnimi boșaltmak ihtiyacım doğduğunda ayaklarım beni buraya getirirdi  kısa biran herșeyden uzaklașırdım. Burada nefes aldığımı hissediyorum.

Dadıma üstü kapalı sorsamda rahatsız olmuș verdiği cevaplardan belki de  buradan benim gibi onunda haberi yoktu. Peki gizemli kiși kimdi.

Tașlı yoldan geçtim demir sütunların çevresinde sarılmıș sarmașıklar birkaç adım ötede mermerden oyma  havuz ve lavantaların eșsiz  kokusuyla, görüntüsüyle karșıladı. Cam seraya doğru adımladım. Burada da akan durumda olan harikulade ufak bir  havuz ve  yanı başında eșsiz bitkiler mevcuttu çoğunu ilk defa görmüș. Bu yer cenneten bir köședen fırlatmış  fantastik ve muazzamdı eșsizdi.

Birkaç adım sesi duydum. Köșeye iliștim. Neden saklanmıștım bilmiyorumdum fakat gizemli kișiyi deli gibi  merak ediyordum.

Geniș omuzlu siyah balıkçı yaka kazaklı bir adam seraya girdi. Camın ardından izledim usulca.Çiçekleri suladı onları șefkatle okșadı. Bunca șey yaparken bir türlü yüzünü görememiștim.Bir ses ișitim bariton fakat nazik bu imkansız! Dikkat kesildim ağızdan çıkan her bir harfe.

❄️ LÂYEMUT❄️ Celladın Kafesindeki Serçe  #Wattys2019Where stories live. Discover now