II - LÂYEMUT CKS

604 29 10
                                    

Bölüm iki, Beyzade

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Bölüm iki, Beyzade

❄️❄️❄️


Tenime vuran nefesi saçlarımın arasındaki her bir telini özlemle nazik dokunușlar ile kayıp gidecek misal okșayan elleri kalbimin göğüs kafesimde kanatlanması .Saçlarım arasındaki ellerini geri çekti .Üşüdüm.Dokunușları nazik ve naifti. Yabancıydım annem nede babam okșamıștı saçlarımı.Evet onları hiç tanımamıştım. Dadım saçlarımı sevgiyle okșar tarar öperdi. Hasret kaldığım annem gibiydi șefkat dolu.Özlemim bir nebze dinmekteydi.Fakat o dadım gibi okşamıyordu saçlarımı .Elleri arasından kayıp gidecek su tanecikleri gibi anne ve babama nasıl özlem duyorsam onun buğulu zifiri gözlerinde aynı bakış vardı .Özlem .Bu aklımdaki soru işaretlerini çoğalttı. Asaf dokunușları șefkat dolu fakat saçlarımı arasına gezinen uzun kemikli elleri dipsiz kuyudan çıkıș kementiymișcesine hasretle özlemle okșuyordu.

Birkaç adım uzaklaștı.Kas boğumları gerilmiști oda beni bırakmak istemiyordu bırakma adam dememek için dilimin ucunu ısırdım ve bende uzaklaştım aynı onun yaptığı gibi . Vücudu iri ve yapılı ellerinın parmakları uzun ve inceydi  .Efsunlu notalar ortaya çıkaran elleri kaba değildi tezat olarak parmakları uzun ince zanatkar ellerini andırıyordu. Saniyeler sonra bilincim sanki tekrar yerine gelmiș gibiydi .Vucüdumda kalan son güç kırıntısı uzaklaștım gergin atmosfere sahip odadan.

Nefes nefese kalmıștım duvarın dibine çöktüm bir adım daha ata bilir mıyım bilmiyorum dizlerimi kollarım ile sarmaladım.

Üşüyordum .

"Kızım iyi misin?" dadımın endișeli sesini duydum ve daldığım dipsiz düșünce kuyusunda alıp çıkarmıș oldu.

"Iyiyim dadı  endișe edicek durum yok ." dadımı endișelendirmemek için gülümsedim.

Odama gelebildiğimde  yorgun bedenimi bıraktım yatağa  uykunun kollarında kalmak en iyi fikir gibi gözüküyordu zira oldukça yorugun düșmüștüm gözlerimi uykuya kapattım.

Genç adam kollarından tutup gitmesine engel olmak istedi .Uzaktan izlemişti senelerce onun gelmesini beklemişti sebepsiz .Gülümsedi.Odanın dört bir yanına yayılan yasemin kokusu onu sakinleştirdi.Üzerini örtü hırçın güzel kadının .Ufak haylaz çocuklar gibi üzerini açar uykusunda yorganı tekmeler ve birde mırılardı .Genç adam onun bu hallerini izler üzerini sabırla örterdi.Ona çekiliyordu ümitsizce saçlarını okşadı uzaktan uyandırmak istemezdi ve ayrıldı usulca.Olanlara şahit olmuş biri varidi beli akışı bozacak belki iki ruhun birine çekilmesini hızlandıracak.Dadı uzaktan görmüş olanları işitmişti usulca bundan hoşnut değildi. 


Içeri dalan adamıma diktim gözlerimi. Korkuyla gözlerini yere çevirdi. Destursuz girmesinin mantıklı bir sebebi vardır diye umuyordum zira cezasızı ağır olurdu.

❄️ LÂYEMUT❄️ Celladın Kafesindeki Serçe  #Wattys2019حيث تعيش القصص. اكتشف الآن