IV - LÂYEMUT CKS

497 28 12
                                    

Bölüm dört,yüzleșme

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüm dört,yüzleșme.

❄️❄️❄️

Gökyüzü koyu ve kasvetliydi.Gece yıldızlarla örtümüșken gökyüzünü çoğu kişinin hoșnut olmayacağı mühim kararların alıncağı kader günü gelmiș çatmıștı.

Yeraltı dünyasının en tehlikeli adamları bir çevikoğlu liderliğinde toplanmıș ilgileri Asaf Çevikoğlu ve ağızından çıkan laflardaydı. Kimisi gerginlikle dinlerken, kimisi canının son bulmamasını umuyor. Bir kısmı keyfle olan biteni izliyor gerçeklerin günyüzü görmemesini umarak.

Azad, Beyzade nin toplantıya katılmama konusunda diretsede engel olamamıș dinlenip gücünü toplamasını söylesede nafile. Onca olanlardan sonra dinlenmenin zamanı olmadığını düşünüyordu beyzade . Soluk yüzü ve gözlerindeki soğuk bakıșları ile masaya kurulmuș olan biteni can kulağı ile dinliyordu.

Asaf ın bakıșları kardeşine kaydı.Bu masada oturan herhangi biri kardeşine, sevdiklerine el uzatmıștı. Onlara uzanan eli kökünden koparırdı șayet. Bekliyordu. Rakibi zeki ve kurnazdı. Oda bekleye bilirdi soğuk kanlılıkla oyunu bașlatan belli olduğu kadar bitiren de belliydi. Asaf söze girdi. Bu oyunun finalini hızlandırma zamanı gelmiști.

"Beyler öncelikle davetimi teșrif ettiğiniz için minnettarım.Sizleri davet edișimin elbet bir sebebi var."

Adamlar masanın dört bir yanında kurulmuș çoğu hoșnutsuzluk içinde bekliyor gecenin biran önce sona ermesini umarak.

"Beyzade vermiș olduğum görevde ağır yaralandı fakat halla aramızda. Biri veya birileri polise ispiyonlamıș aramızdaki haini masanın güvenirliği için bulumalı. Șuan bu masada bile olabilir beyler güven zor kazanılan çabuk kaybedilen bir olgudur ."

Asaf masanın etrafında yavaşça döndü. Adamlar hatta beyzade ve Azad endișe içindeydi.Asaf ın bu haraketi masadakileri bir hayli fazla germiști.

" Bizi hayinlikle mi suçluyorsun? "

" Hayır suçluyu suçlamak aptallık olurdu. Buna yeltenecek kadar aptal olanları uyarıyorum Ünal bey."

"Ünal haklı bu masadakiler koșulsuz bağlılıdır masaya ve lidere. Ihanet ile șuçlanmaz birliğe ihanetir bu."

Asaf burada sinirlenmiști kardeși ölümden dönmüş sevdiklerinin hayatları tehlikedeyden bir dolu zırvadan bahsediyorlardı.

" Ihanet pekala birliğin ve armızdaki güvenin devamlılığının sağlanması içi buna benim yoluma çıkmaya cüret edebi bulacağım șayet siz bile olsanız bende bir kurșun emanetiz var iade etmekten onur duyarım ."

"Azad?"

"Buyur abi."

"Toplantı sona ermiștir beyler sizi iyi ağırlamıșızdır umarı. Azad sizi geçirsin."

❄️ LÂYEMUT❄️ Celladın Kafesindeki Serçe  #Wattys2019Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin