Chapter 38

299 11 0
                                    

Alek's P.O.V.

Krenula je ka meni i snažno me zagrlila i odljila se malo. Pogledala me je tim svojim prelepim očima u kojima sam se odmah izgubio.

-"Mislim da je svakom od rođenja nametnuta sudbina, od koje ne može pobeći."
-" Slažem se sa tobom malena."

Pomislio sam da bi nam dobrodošla neka žurka, ali njeni podočnjaci su me podsetili na to da je ona moja mala princeza, koja je svašta danas proživela i da joj treba samo dug odmor, na koji je i krenula.

"Vreme je za spavanje, a pre toga treba da se okupaš." Uzeo sam je u naručje, a ona me je počastila svojim malim osmehom. Uneo sam je u kuću i spustio. Pažljivo je gledala svaki detalj. Krenula je da razgleda,sviđa mi se što me se ne stidi, ipak nismo dugo bili sami zajedno. Moje maštanje o životu sa njom ne bi imalo kraja kada bi mi dala samo mali znak da još uvek oseća nešto prema meni. Iz glave mi ne izlaze scene gde je ljubim i mazim svuda po telu. Imali smo tako malo toga,tako malo izjavljivanja ljubavi. Žudeo sam za tim,kao i sad.
-"Spremi ću ti vodu."
-"Ammm...važi." Bila je tako slatka,sva je nekako odsutna.
Pustio sam toplu vodu da teče,gledao sam kako se kada puni,a para podiže iznad nje.
-"Hm,hm." Svoj pogled sam usmerio ka njoj.
-"Hvala ti,stvarno,za sve. Oduži ću ti se nekako za ovo."
-"Molim te,ne lupetaj. Spremna je, izvoli. Ja idem u kuhinju da ti spremim nešto da jedeš." Klimnula je glavom,okrenula se i bez ikakvog upozorenja krenula da skida majicu sa sebe. Zbunjeno sam je pogledao i izašao. Uff.

Seckao sam papriku i odjednom zacuo vrisak. Kroz glavu su mi prošle svakakve scene, sama pomisao na to da ona nije obučena pogoršavala je situaciju. Odmah sam sve bacio i ušao u kupatilo. Imao sam šta i da zateknem. Maria, sa osmehom do ušiju u kadi.

-"Presekao sam se, da li si normalna? Nemaš pojma koliko sam se uplašio

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-"Presekao sam se, da li si normalna? Nemaš pojma koliko sam se uplašio." Nisam ni bio svestan da sam se derao na nju.
-"Izvini, samo sam htela da budeš sa mnom." Da li sam dobro čuo,zajebava me?
-"Posle svega zajebavaš me?"
-"Naravno da ne,kako samo možeš i da pomisliš na to. Treba ti dokaz da ti verujem? E pa verujem ti." Istog momenta kada su joj reči izašle iz usta,ustala je iz kade i stala pred mene. Gledao sam pravo u oči,nisam mogao da je pogledam tako golu,ali druga strana mene je to tako očajnički želela.
-" Maria! Molim te." Zatvorio sam oči kao najveća pi*ka. Nisam mogao. Ona je previše nevina za tako nešto.
-"Šta je sad,ne smeš da me pogledaš? Pi*ko." Nervira me,samo me još više tera da je pogledam,poljubim i odnesem u krevet. Ako to uradim, neće večeras oka sklopiti.
Nakon par sekundi,otvorio sam ih. Polako sam prelazio svojim pogledom preko nje. Osećao sam kako mi srce kuca. A ni njeno nije bilo nešto smireno. Lupalo je istom jačinom kao i moje. Previše je bila zgodna. Kukovi su joj krasili telo,njene grudi,ramena,sve je bilo savršeno. Nisam ni zamišljao da je ovako prelpa,savršena. Moram je imati za sebe. Priblizio sam joj se i stavio svoju ruku na njene kukove. Gledao sam je u oči,pa u usne. Uhvatila me je za bradu i snažno poljubila. Njen topao jezik u mojim ustima, kombinacija koja je neopisiva. Kao da sam u svetu gde imam sve, kao da sam u raju. Nedostajalo mi je ovo. Uhvatio sam je i poneo u svoj krevet. Krenuo sam da skidam svoju košulju, skinuo sam sve sa sebe. Oslonivši se na ruke legao sam na nju,nežno,ne celom težinom. Pomazio sam je po kosi,izgledala je pomalo uplašeno.
-"Ljubavi? Ne moramo,ako si uplašena."
-"Želim to sa tobom. Mislim da je sada pravi trenutak, 100% sam sigurna da te volim,svim svojim srcem. Želim da ti dam sve,počeću od ovoga,a kasnije ću ti dati ceo svoj život."










Izdvojila sam vreme, da vam napišem ovaj deo. Nadam se da je vredelo, uživajte! Volim vas. Inače uskoro stižemo do 2k, jako sam srećna,jedva čekam. Da vas obavestim, čim završim ovu priču počinjem sa novom, koja je već spremna. Tako daaa,jedva čekam, nadam se da će se i vama svideti kao i meni! :-)

The Mikaelson family✅Where stories live. Discover now